17

християнин

преди 1 месец

Невинни арабски плъхове не съществуват.Трепане на тази ислямистка,терористична с-г-а-н.

16

Българинъ

преди 1 месец

Ислямистката пропаганда на платените от Катар с жилетки "ПРЕСС" продължава. Фактите: На 8/10 в знак на солидарност с Хамас, Хизбалла непровокирано нападна Израел от Ливан. Оттогава са изстреляли хиляди ракети и стотици РПГ, убили десетки израелци, включително и вчера. Стотици хиляди разселени граждани са бежанци в собтвената си държава Израел. Та затова и Хизбалла, подобно на Хамас, Ядат заслужен бой - докато сложат оръжието или бъдат унищожени като заплаха за Израел. Спрете цивренето арабско.

15

Анонимен

преди 1 месец

То в другите по-сериозни новинарски сайтове си пише, че са ударени складове с муниции на Хизбула и други ислямисти. Алепо беше столицата на ислямска държава, където и руснаци, и американци видяха зор да прочистят.

14

Анонимен

преди 1 месец

Дай Боже повече джихадисти мъченици отколкото 'ядрени инженери' на баба Меркел.

13

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Отново ще напомня на ромите ,които използуват думата "евреи", тя не се отнася до ИЗРАИЛТЯНИТЕ! Евреи са арабите,китайците,турците,латиноамериканците,испанците,сефарадите...ИБЕРИТЕ,но не и АШКЕНАЗИМ ! Например Хитлер бе евреин,защото бе ром.Роми бяха Сталин,Франко ,Пиночет,Берия,Мусолини,Борис Трети,Фердинанд Карагьоргиевич,Михай...В интернет има достатъчно фотографии и един бегъл поглед ще ви покаже от къде изгрява слънцето.

12

Анонимен

преди 1 месец

Само като прочетох 'мъченичеството' и стана ясно, че се касае за джихадисти.

11

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

В Днес май ни информират на половина. Според статията Израел,хей така безпричинно,решил да си пойбие тридесетина сириеца и ливнци.Скучно сякаш им станало ,та да си пострелят . Защо не пише,че АТАКАТА БЕШЕ В ОТГОВОР НА АТАКА С ДРОНОВЕ И РАКЕТИ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ?

10

Анонимен

преди 1 месец

Санкции няма ли да има заради убийствата на мирни граждани? А да се извадят Израелските спортни федерации от всички международни федерации?

9

Говедовъд

преди 1 месец

А пък Щатите си точат по 80К барела дневно от сирийското находище Омар и никой не ги закача!ИДИЛ уж антиамериканска организация,а пък бомби амо Иран,Турция,сега и РФ!Не е ли интересно?

8

Анонимен

преди 1 месец

Израел се е съюзил с екстремистките групировки, атакували Алепо? Така ли?

7

Анонимен

преди 1 месец

Щото видите ли е имало холокост, сега евреите могат безнаказано да тероризират и убиват до второ пришествие. Реакция от т. нар. демократичен запад не очаквайте. Пък и да кажат нещо ще е от кумова срама, но това няма да спре убиването на цивилни от евреите.

6

Анонимен

преди 1 месец

До Ядрен вампир Z -ядрен физик. Виж кой е водещият институт по физика в Израел, какъв е реакторът им, и колко готови заряда имат. Стигат за целия арабски свят. И как напълно разрушиха някога ядрения център на Ирак.

5

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Що ли си мисля че скоро на картата на света Израел ще бъде показана като пустиня

4

Анонимен

преди 1 месец

Мачкайте терористите само така.

3

Еврейте са

преди 1 месец

Агресори и терористи

2

НЯМА ПРОБЛЕМИ

преди 1 месец

Това са демократични евроатлантически удари а не като на Русия

1

Христо Христов

преди 1 месец

Нещо ЕС за държавен тероризъм?