38

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимните копейки. Коментарът на номер 15 е единственият исторически верен прочетете го, докато админите не са го превърнали в друг номер.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Палестинците се размножават скорострелно. За последната година са увеличили с половин милион въпреки войната и глада. Хамас е ирански продукт. Сега аятоласкте да си прибират при тях ГАЗАрите, катомного знаят.

36

Анонимен

преди 4 седмици

Не.. Не и на арабите.

35

Българинъ

преди 1 месец

Да.

34

111 do nomer 4

преди 1 месец

До Анонимен: И кво очакваш да направи германия ? Навирят ли си носа немците - свършено е с тях като народ. Добре са си научили урока от втората световна война. А на теб ти се привижда онова време и сякаш не знаеш кво стана с немците от сс . Нормално за слабоумен човек като теб.

33

сем

преди 1 месец

Кой се съмнява,че докладите на така нареченото,,министерство на здравеопазването""на Газа са пълни глупости?Излезе информация,че статистиката за естествената смърт в сектора,вече влиза в графата,,убити от ръцете на окупатора"".Палестинските араби са безсмъртни!!!!

32

аноним

преди 1 месец

Робърт Кенеди-младши,в интервю за Ройтерс заяви,че операцията на Израел в Газа е напълно логичен ход на израелското правителство,тъй като на 7,10.2023 Хамас направи всичко,за да получи точно такъв отговор.Освен това Кенеди каза,че Израел все още се държи твърде джентълменски.,,Всяка друга страна,чиито съседи изпращат терористи на нейна територия,за да убиват цивилни,да я бомбардират с ракети и да се заклеват да унищожат всеки жител,отдавна щеше да бомбардира такива съседи от въздуха и да остави

31

ционисти - нацисти

преди 1 месец

До пияница мистик - кой от кого е взел? я почети малко историята! като стигнеш до " и се оказа че в морската ивица на палестинците има ГАЗ...." пак пиши!

30

пияница мистик

преди 1 месец

Евреите искаха да дадат на палестинците земя, за да си направят собствена държава, но те отказаха. Реално държава Палестина никога не е съществувала. Имало е такава област, но тя е била част от Османската Империя, точно както и ние българите сме били 500 години.Четете бе, има всичко в интернет

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен17 Газа не е била никога земя на арабите в Палестина. Тази земя евреите я отвоюваха от Египет в една от войните и буквално я подариха на арабите там. От благодарност козарите се размножиха като *** от 100 хил. станаха 2 мил. и претендират за все повече земя. Между другото арабска държава в Палестина съществува от доста години и се казва Йордания. Т.н. "палестинци" бяха изгонени от там от йорданския крал преди време, защото донесоха само убийства и мизерия на страната.

28

опетков

преди 1 месец

До Анонимен Арабин да гледа маслини? Ти не си добре. Арабинът обича буквално козите и камилите си. Не очаквай от него работа. Ако разгледаме малко конфликта като съседски, представи си, че имаш съсед, който ти се е заканил, че основната цел в живота му е да те убие и унищожи семейството ти. В един момент се опитва дори да го направи и отвлича и убива децата ти. Ти ще стоиш и ще му се молиш ли? Аз бих избил всички араби в Газа. Това би било геноцид, а не това което прави Израел в момента.

27

опетков

преди 1 месец

До До Василев Парите ти ли ще ги дадеш? Досега са изляти стотици милиарди в помощ на тези бедуини. Вместо да си живеят живота, те тровят живота на другите. Напълно заслужиха съдбата си, защото е казано:"Който меч вади, от меч умира."

26

Анонимен

преди 1 месец

800 хектара земя е обявил за израелска. А преди това колко? И избива деца и граби земята им. От десетилетия палестинците са на водещо място по детски ампутации. А колко деца са застреляни о израелски военни през десетилетията назад? Евреите са лоши хора, а запада са лицемери.

25

Газа е гъз на гъза

преди 1 месец

На географията! А Израел е трън Газа на алахата.!.

24

Анонимен

преди 1 месец

Четох статията до споменаването на Аналена Бербок. По-тататък не мога;

23

До Василев

преди 1 месец

Много точно казано.Евреите са на всякъде.Парите са у тях.Палестинците имат право на своя държава.И само така ще бъде решен проблема.И буферна зона между двете държави.И много пари за създаването на тая държава.

22

Ники

преди 1 месец

Подкрепям номер 27.

21

Василев

преди 1 месец

Някой запознал ли се с възникването на израелската държава? Възхищавам им се - тогава.Вярно е,че много помощ е дошла от еврейското лоби в щатите.Но с развитието си от една страна и масовото пускане на корени по света апетита им дойде вповече.Приказката,че у евреите/щатите/ са парите май не е лъжа. Конфликтът евреи- палестинци може да се реши само по един път- създаване на палестинска държава.

20

Анонимен

преди 1 месец

А защо няма санкции от ЕС срещу Израел, както имаше срещу Русия - изваждане от системата Суифт, блокиране на израелски активи, оръжейно ембарго, 15 пакета санкции и т.н., поради окупация, нарушаване на човешки права, бомбандировки над цивилни, над 30 000 жертви, хуманитарни и военни престъпления и т.н.?

19

Факти

преди 1 месец

Евреите се оказаха добри ученици на Хитлер,даже го надминаха в кланетата.