90

Анонимен

преди 1 месец

Така е, лъсне бездарието на тези дето пипаха конституцията - ГЕРБ, СДС, ДПС, ПП и ДБ. Те вкупом предложиха бездарните промени и вкупом ги гласуваха

89

Алекс

преди 1 месец

Сега ще лъсне бездарието на Лодкарчето и останалата Шарлатанска пасмина,които пипаха Конституцията с некадърните си ръчички и я съсипаха.

88

Зарко

преди 1 месец

Всеки таксиметров шофьор става за премиер. Качете се на едно такси и ще се убедите. Всичко знаят.

87

Анонимен

преди 1 месец

Тук в коментарите си имаме кандидат Веселинъ и освидетелстващият му номер.

86

Тенгри кан

преди 1 месец

Най ми е интересно, как произволно избрания по "домова книга" служебен премиер, ще напрай правителство, което да се справи в много тежката и сложна политическа и икономическа ситуация. Най-вероятно Денков и Габриел ще управляват в "оставка";))) Въобще, след тези конституционни промени, нищо не може да се смени по върховете и нищо не може да се промени! Просто бетон марка;))) Според мен, президента не е длъжен да носи отговорност, той просто требе си остай "правителството в оставка";)))

85

DEPM

преди 1 месец

e, как ве, няма ли желаещи ? Гледам че в БГ всеки може да бъде. Да хавен един от улицата ще свърщи същата работа.

84

Анонимен

преди 1 месец

Ами на. Можеше пламен хитлера да стане премиер, ама пусти променкаджии, промениха Конституцията и не става. Какво правим?

83

Анонимен

преди 1 месец

киро- парапет, ама премиер- едва ли

82

Анонимен

преди 1 месец

Да се разходят из кафенетата в Европа,може и да намерят някой.Нали така сме избрали цар,чиито наследници още си правят майтап с нас.

81

Радослав

преди 1 месец

До 87: нарочно го измислиха така, за да се помпа избирателната активност от хора които си мислят, че така изказват мнение. Ако го бяха направили като хората и колкото гласа събере Не подкрепям никой, толкова депутатски места да останат празни щеше да има смисъл от гласуването така, но пък половината парламент щеше да е празен и Не подкрепям никой да е първа политическа сила.

80

Анонимен

преди 1 месец

Тоз дето ши го намери трябва да управлява дълго . Чака ни дълга икономическа и политическа криза . Чак когато излезем от ЕС и нато ще може да се започнат нужните промени за да се постигне нещо за народа а не както до сега само за хрантутници и усвоители . Залостроители например :)

79

Анонимен

преди 1 месец

Само Гонзо

78

IQ 3.14

преди 1 месец

да ме земат мене, ше ви опраа

77

Анонимен

преди 1 месец

До 89 Дам И какви ще са депутатите в едно ВНС мислиш? Нали ще са същите нефелници и професионални люспи от сегашното ОНС. Нови и по-добри политици няма да дойдат от луната... или от Канада както се видя ...

76

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав-И двете

75

баба мара

преди 1 месец

сега всички ще откажат и кризата вече е готова нито един глас за герб и пп наизборите тези ще ни затрият тотално толкова са неграмотни станахме за смяхпо света

74

Анонимен

преди 1 месец

Киро премиер

73

Дам...

преди 1 месец

Великите конституционалисти вкараха територията и в конституционна криза. И пак питам, защо КС продължава да мълчи и да гледа сеир? Това не може да бъде съд оторизиран да тълкува конституцията, а банда сеирджии. Не знам как е предвидено да бъде свикано ВНС, но не бъде ли свикано да поправи всичкия резил, който тези сглобки сътвориха ,нищо добро не ни чака!

72

Анонимен

преди 1 месец

Защо ще ходиш да гласуваш и да задраскваш не подкрепям никого глупаво е това и безсмислено пък и защо изобщо има такава опция

71

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав рано рано пак пишеш едно и също защо зацикляш дай нещо по така