33

Бай Кольо

преди 1 месец

Браво бе - в други сектори увеличенията са 10% - 20%,а за вас 300%.Да не би да сте почнали да работите 3 пъти повече,та сте заслужили тези заплати? Заплатите ви трябва да се намалят,докато не видим положителни резултати от вашата работа.

32

Марин

преди 1 месец

Е за такова нещо трябва да излезем масово на протест докато не бъде отменено. Но сме овци.... Жълтите жилетки не биха го допуснали. Нека има и за шофьорити ватманите по 6к. За полиция и пожарна по 5к. За лекари и сестри по 8к. За чистчките по 3 ,5к. Да !Престъпници. Алчни...до безумие.Унищожават ни. Крадци на нашият труд.

31

Оня

преди 1 месец

Нема лошо, няма начин да управляваш 2,5 млрд.лв., а да вземаш 2000 лева, но следва да си вършат ОТЛИЧНО работата, за получаваните суми. А всъщност едните слушат тиквата, другите слушат просто кирУ, а третите доганлъ. Дали има двама дето, и разбират от финанси, и работят както трябва. Пламен Данаилов например. За други не се сещам. Дано и той не завие нанякъде, накъдето не трябва.

30

Azz

преди 1 месец

свещи на палета да им купуват за тия пари!!!!

29

Анонимен

преди 1 месец

Честито на софиянци! Браво за демокрацията. Винаги се намира начин да се сглобят.

28

Анонимен

преди 1 месец

Тия нямат нищо против да приемем еврото.

27

aa1820

преди 1 месец

Вчера Бонбонев излиза гордо и казва - бюджета на София е рекорден.....после новината, че са си увеличили заплатите три пъти....без коментар. Да бе също бюджета три пъти увеличен - разбирам, да работят по 24 часа вместо по 8 пак разбирам, да засяга всички служители на които СО е работодател пак разбирам ....те самите също са служители, но за тях може, за другите ДГД....това си е за съд

26

Важното

преди 1 месец

Е заплатите на тези които ни лъжат да са високи!!! ЕВРОАТЛАТИЧЕСКИ ОТ.АДЪК САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА ЗА ЗАПАДА КОЙТО НИ ПОДРЕЖДА ТАКА! СЕГА В МОМЕНТА ГЕРБ И ПП НИ ПРАВЯТ СЦЕНКИ ЩЕ ВИДИТЕ КАК ПАК ЩЕ СЕ СГЛОБЯТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОИТО ВЕЧЕ СА НАГЛАСЕНИ И СЕ ЗНАЕ КОЙ,ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!! ВЪН ЕСЕС КЛУБ И НАТО!!! БЪЛГАРИЯ НЕ Е СУВЕРННА ДЪРЖАВА ЩОМ Е В ЕС КОЙТО Е ОЧЕВАДНО НЕАДЕКВАТЕН!!! НАКАРАХА НИ ДА РАЗПРОДАДЕМ И ЗАДНИЦИТЕ ЗА УКРИСТАН,КОЙТО НЕ Е В ЕС ОТ ТАМ И НАРУШЕНИЕТО В ДОГОВОРА С ЕС ТАКА, ЧЕ ВЪН ОТ ТЕЗИ МИШКИ

25

НЯМАТ НАЯЖДАНЕ

преди 1 месец

И ВСИЧКИ ЗАЕДНО > НЯМА ЕВРО-АТЛАНТИ, НЯМА РУСКИ ПАРТИИ > ОБИЧАТ СЕ

24

Приоритет 1

преди 1 месец

Най-важният приоритет /да си вдигнат заплатите/ трябва да се реши първи. Сега след като в решен може да не си дават зор и да излязат 1 месец пролетна ваканция. Те 5900лв си вървят...

23

Анонимен

преди 1 месец

Пишете заплатите де.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ега се наядат са

21

ДЕНКОФ ПОДАРИ

преди 1 месец

НА СОФЕТУ 1,6 МИЛИАРДА ЛЕВА УЖ ЗА ДА СИ ПЛАТЯТ ПАРНОТО, А ПЪК С ТЕЗИ ПАРИ ТЕ ВЕДНАГА СИ ВДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ НАД 3 ПЪТИ !

20

Майорс

преди 1 месец

Всно си пролича за какво работи подмяната в СОС -само за вдигане на заплати! Поне да имат малко кумова срама и да помислят че не са вечни и бищо вечно на този свят няма!

19

Анонимен

преди 1 месец

Само така за шопите и неошопите.

18

маалатъ

преди 1 месец

Районен Кмет (работата му се състои по цял ден си го мести от единия в другия крачол) от 2,400 лв. на 7,300 лв. За година са 87,600 лв. заплата, без далаверките! Общ. съветници (тези дори и на работа не ходят) от 1,800 лв на 5,800 лв, за година са 69,600 лв., без "далаверките!

17

Иван

преди 1 месец

А вие какво си мислехте, че Терзиев и всички негови хора са изпълнени с идеали и желание да работят за софиянци? То се знаеше, че драпат за кметството за големите заплати. За детски градини пак ще чакаме.

16

Анонимен

преди 1 месец

Къде са джендърите от "Спаси СОфия"? Нещо мълчат, като бити раси

15

Анонимен

преди 1 месец

Ако ме ме направят кмет на столицата аз ще плащам 9 хиляди лева към бюджета на държавата. Заплата не искам стигат ми комисионните от договорите с общината.

14

Анонимен

преди 1 месец

Охооооооооооо "жълт..опав.етн..ик" вече е с цензура? Леле, каква била работата! Ти да видиш!