18

Анонимен

преди 1 месец

Имало съмнения .... Ами щом работещите са помолени да върнат парите за компенсация, значи 1-во или заведението си е рабтило за богопомазани, и са получавали заплати, или ... няма такива обиски в "два хотела" на "български ски курорт" ... направени по "съмнения", изразени пред ДАНС и ГД на полицията, цели 3 години по-късно.

17

Анонимен

преди 1 месец

Ако тази Кьовеши изобщо правеше нещо смислено, досега Борисов да беше зад решетките....а той пак се намърда в управлението . И даже когато го арестуваха, румънката не подкрепи ПП, от името на ЕС. За какво европейско правосъдие става въпрос?

16

Анонимен

преди 1 месец

На Кьовеши й е наредено да се занимава с възможно най най-кокшкарските и безсмислени дела, които може да изрови в България, което между другото не е много лесна задача. Но справя се някак си като гледам.

15

Хахаха

преди 1 месец

Това ако не е схема на ония висаджий мишки те па на! Само у бг се щавят хора да може шефовете да се друсат и да избиват комплексарщина

14

ФАКТ

преди 1 месец

до 10.... Не се фокусирай точно върху хотелиерите и услугите! Много бизнеси пострадаха, реални с производство и добавена стойност. Пък дори и да не стъпваш в ресторант или хотел, пак трябва да минеш през магазина за храна. Знам какво се купуваше лятото на 2019 със сто лева, вярвам знаеш и ти какво ще купиш днес със същата сума!

13

Анонимен

преди 1 месец

И кой е курортът?

12

Прокуратурата мълчи

преди 1 месец

Някой интересува ли се за схемите на МВР за убийства с честоти и Gang Stalking, а за незаконните затвори на МВР за изтезания!?Къде изчезна Гражданското общество, някой интересува ли се!?

11

Тая мама лига

преди 1 месец

Защо не разследва доказаните престъпници?

10

до ФАКТ

преди 1 месец

само те са с 9 % ддс , а колко помощи се издадоха , а га хотелите беха пълни и всичко се разплащаше кеш и се криха данъци ,беше не ден година храни , а ден години храни, плащаха на персонала жълти стотинки хич не ми е жал за тия който има 25 лева за една чорба да дава аз имам но няма да дам .

9

ФАКТ

преди 1 месец

Не, че защитавам хотелиерите ама... С измислената Ковид криза, правителствата прeeбaxa бизнеси за стотици милиони по света, напомпаха инфлация невиждана от десетилетия, а сега е рев, че някой ги излъгал с дребни суми и жълти стотинки...

8

Анонимен

преди 1 месец

Дайте я тази Кьовеши да изберем за премиер ще и дадем български паспорт.

7

Анонимен

преди 1 месец

1000 ферари не ги проверяват

6

Анонимен

преди 1 месец

С разследвания за по 100- 200 000 евро къде ще му излезне края? Това ли ни е голямата корупция дето кикитата и христоивановците клеветят държавата пред брюкселианците?! Ако това ни е корупцията значи ние нямаме никаква корупция!! В Еврозоната организирано са си ограбили бюджетите и са задлъжнели с над 100% спрямо БВП! Харчили са юнашки и това е то политическа корупция! А тук българина опъва яко и се простира според чергата и естесвено е най корумпиран в ЕС- за по стотина двеста хиляди евро... шарлатания!

5

Ха

преди 1 месец

Че това е ноторно известно. Всички, които взимаха обезщетения за да доплатят заплатите на работниците си, всъщност даваха само обезщетенията. Демек работодателите не даваха нищо, а работниците се подписваха под пълна заплата. Тотална измама. Защо ресторантьорите и хотелите все вият. Не е само там. Абсолютно всички предприятия го правеха. А парите кой ги раздаваше смело, макар и да са от ЕС....ами ваш любим Боко мафиозо.

4

Анонимен

преди 1 месец

две паржоло у бг мотел = 600 лв :)))

3

Геле

преди 1 месец

Ще има още!! Колко по ровиш толкова по аромат.

2

Анонимен

преди 1 месец

тва е фалшива новина и опит да се почерни бг туристически продукт който е признат в целия свят ! поне така биха казвали мутрите

1

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Това е само началото.