39

Анонимен

преди 1 месец

ПОЛИТИЦИТЕ ПО СВЕТА ЗНАЯТ, ЧЕ АТЕНТАТЪТ В КРОКУС ЗАЛАТА Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ФСБ, НО СИ ТРАЯТ... ПОВОД НА КРЕМЪЛ ДА ОБЯВИ МАСОВА МОБИЛИЗАЦИЯ, ЗА ДА РАЗШИРЯТ ВОЙНАТА. ТАКА ДИКТАТОРИТЕ ОПРАВДАВАТ ДРАКОНОВСКИТЕ СИ ЗАКОНИ С ВОЕННОВРЕМЕННИ ПРОБЛЕМИ ! ВОЙНАТА Е ИЗГОДНА И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ С ВОЙНАТА ВСИЧКИ НЕРЕШЕНИ ОТ ТЯХ ПРОБЛЕМИ ! САМО НА ВЪНШЕН ВИД УПРАВЛЯВАТ, ВСЪЩНОСТ БАНДИТИЗМЪТ Е ПРЕВЗЕЛ СВЕТА В НЕКОНТРОЛИРУЕМИ МАЩАБИ !

38

криптовалутата

преди 1 месец

с която са му плащали му изгори ореола. Тя се трасира и е добре документирана...

37

измамника е за пари

преди 1 месец

не сквернете ""културата на саможертва"

36

ами той е Омрял бе!

преди 1 месец

стига сте го предъвквали!

35

само тука

преди 1 месец

от време на време си спомнят за западния шпионин.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 33 .... Мъченичеството/саможертвата може да има различни аспекти и различен облик в рамките на различни епохи. Много от нашите комунисти отпреди 9-и септември също са пионки в ръцете на Кремъл, но това не попречи на някои от тях да осъществят саможертва и да станат мъченици. Имало е сред тях и такива, които чистосърдечно са вярвали, че се жертват в името на свещенна идея и за доброто на целия народ.

33

Анонимен

преди 1 месец

текстът е предназначен за читатели, гола вода. Няма нито един мъченик в християнството (също и от западните), който да е получавал материални облаги, още по-малко - опт чужди държави, за да отдаде живота си в името на своята кауза. Точно обратното,почти всички са били по произход заможни и са се отказали от благинките на света. Навални е пионка в система, каквито в "демократичните" западни страни са абсолютно забранени.Разполагали са с огромен ресурс с цел разпарчетосване на държавата.

32

Анонимен

преди 1 месец

Защо е "професор" в Лил?

31

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше страхът на руският елит от създаването на условия за нормален юридически процес за отстраняването им от власта за това което направиха в Украйна (вкара Русия в ситуация в която никога не е била), ДО СЕГА ВОЙНАТА ЩЕШЕ ДА СВЪРШИ .

30

език и мислене

преди 1 месец

В текста като някакво си доказателство се привежда превод на думата "мъченик".Пише, че в английски и френски било произхождало от гръцкото "martus",което значело "свидетел.1.Справка в два съвременни речника изписват думата като martys с "y", което показва най-малкото небрежност; 2.Значенията на библейските думи са комплексни, например "спасител" в оригинала идва от думата за "цялост".Затова се е спорило за "свещени езици", т.е.развити. 3.В тази връзка на руски "мъченик" не значи сегашно страдащ.

29

Да

преди 1 месец

На наречеш "свети" един предател е върхът на ид...тиз.***.

28

Факт

преди 1 месец

Поредната лудост.

27

страст=страдание

преди 1 месец

Текстът е полезен за осъзнаване на модела за промиване на мозъци, чрез многословие, насочено към невежа аудитория. Ще отбележа само два факта: Първо: споменава се сектата "Свидетели на Йехова", която е действаща и в България и забранява кръвопреливането. Второ: Напълно се изключват истински религиозните традиции, които по тези земи са свързани изключително силно с Киев, където в нападнатата от Зел. хунта Киево-Печерска (в пещерата) лавра са запазени кости на подвижници (най-ревностно онгажирани)

26

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 27 === Не са никакви глупости. Просто вие, комунистите живеете с някаква ваша си, измислена представа за Русия. Има много сайтове, където можеш да гледаш онлайн филми дори без да ги сваляш. Пусни си филтър за комедия, руски филми и изгледай няколко. Аз съм им гледал почти всички съвременни комедии. Особено силно ме впечатлиха тези, дето действието се развива в провинцията. Е няма такава мизepия честно

25

Анонимен

преди 1 месец

Името говори предостатъчно - Козовой... Смислено колкото пищяща коза...

24

Анонимен

преди 1 месец

Страхотни глупости пишете по адрес на Русия. Чудите се как да ги изкарате най-големите диваци на света. И това точно ние, дето сме най-върлите пазители на езически обичаи, а хан Крум пил вино от черепа на победения враг? Колко сме изискани само. Сигурно после си е избърсал кървавите устица със салфетка.

23

пияница мистик

преди 1 месец

Много интересна статия, която само ме убеди още повече, че това е най-сбърканата нация в света

22

Диян

преди 1 месец

С такива професори е ясно защо нещата на Запад вървят към катастрофа. Тази статия е писана от човек, който много е чел, но нищо не е разбрал и затова пише кощунствени неща, особено по теми, свързани с вярата. Всичко от начало до край е де факто лъжа - като започнем от староверците и завършим с "големия" конкурент на Путин Навални, който на върха на "славата" си имаше 2% подкрепа (единствено в либералните Москва и Санкт Петербург имаше по-сериозна такава, но и това беше преди доста време вече).

21

Анонимен

преди 1 месец

Преди месец коментирахме темата с един мой колега и се шегувахме, че медиите едва ли не се опитват да канонизират Навални в светец, обаче вие наистина сте се взели насериозно.

20

Анонимен

преди 1 месец

Да наричат някого "светия" когато не е такъв, е кощунство и може дори да бъде анатемосан заради това, така че по-полека с провъзгласяването на случайни хора за светии!