11

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам, за пример ли се дават гърците?? Та те живеят на дълг от 20г. И могат да си направят мин.работна заплата и 5000е. ако искат....само дето, това са едни напечатани хартийки, необезпечени с реални стоки и услуги. Тях оттук нататък тепърва ще ги спасяват още и още от фалит. И ние сме тръгнали по този порочен път, след като политиците започнаха да клатят борда с безумните дефицити и пробойни в социалната система поне от 15г. назад...!

10

Анонимен

преди 1 месец

При нас редовно се вдигат заплатите само на депутати, кметове абе тези от властта за другите все няма.

9

До-8

преди 1 месец

МРЗ в Гърция става 820 евро,МРЗ в България е 477 Евро и това на фона на почти еднакъв БВП на глава от населението,българите имат БВП-64% от средният за ЕС,гърците имат БВП-67% от средният за ЕС,та викаш кой е"шампиона"и кой крие данъци,ние или гърците?

8

Анонимен

преди 1 месец

После да не се чудите, що гърците са шампиони по укриване на данъци

7

Анонимен

преди 1 месец

Там вдиган мин заплата за да излезат тарикатите на светло :)) или поне да плащат повече. Тук при нас може просто да вдигат мин осиг доход :))

6

Анонимен

преди 1 месец

Толкова ли е сложно да напишете,от първи април 2024 година минималната работна заплата в Гърция става 820 Евро,или 1604 лева?Само не мога да си обясня графиката от вчера ,Българите имат БВП-64 процента от средният за ЕС,гърците имат БВП-67 процента от средният на ЕС,или Три процента разлика в полза на гърците,тогава откъде по дяволиme идва тая огромна разлика в минималното заплащане Гърция-1604 лева,България-933 лева или около 73 процента разлика в полза на гърците?

5

Славка

преди 1 месец

Днес разбрах,чух и видях , че България е на последно място в Европа по покупателна възможност! Какъв Шенген , каква евро зона и какво ни трябва още от зоната на здрача!Лъжа и пълнене на касичката на ЕС със заплати по 50 000 евро! Вярвайте им,както повярвахте на Царя!

4

Анонимен

преди 1 месец

Днес имаше мащабен протест за 1200 минимална, но като цяло хората гният в мизерия, никой не го отрази, платени псевдо-джурналя на повикване!

3

Анонимен

преди 1 месец

Бг е единствената страна в ЕС, където за труд се плаща под 10 евро.

2

Банкянски тупань

преди 1 месец

Много трудно ще ни стигнат гърците по доходи.

1

Анонимен

преди 1 месец

Hямa npoблeм, Xaнc nлaщa...