52

Сашо

преди 1 месец

Възхищавам се от нашите русофоби! Няма нещо от което да не разбират!

51

НАТО

преди 1 месец

КОЛКО ИЗКРИВЕН МЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА СИ ДА СЪТВОРИШ ОКСИМОРОНА ЕВРЕИ-НАЦИСТИ.КОЛКО ЛИМИТИРАН МОРАЛНО ТРЯБВА ДА СИ ДА ИЗБИВАШ ПУБЛИКАТА НА РОК-КОНЦЕРТ,ЗА ДА ОПРАВДАВАШ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗВЕРСТВА.ДЕЖА ВЮ-ПРЕДИ ГОДИНИ БЯХА ВЗРИВЕНИ ЖИЛИЩНИ БЛОКОВЕ В РУСИЯ,ЗА ДА ЗАПОЧНЕ КЛАНЕТО В ЧЕЧНЯ.КАГЕБИСТ ЛИ Е-НАПЪЛНИ МУ ГЛАВАТА С ОЛОВО

50

Анонимен

преди 1 месец

Не им изнася !Тук пишат много свастики !

49

тя

преди 1 месец

То се знае -изпълнител е ИДИЛ , а лоръчителите , ха познайте от раз,че аз се несещам !

48

Анонимен

преди 1 месец

Чуков е копейа. Следователно лъже.

47

Волен С.

преди 1 месец

Чуков, почни лечение и въпросите ще престанат. Ще ти поръчам един чудесен специалист, на мен ми свърши отлична работа.

46

Божил Божилов

преди 1 месец

Прав си Боби,предишните атентати на ИДИЛ се извършиха от мъже,готови за саможертва в името на тяхната вяра.Съмнявам се тези хилави момчета дали са чели Корана!Просто са инсталирани в една сделка от много влиятелни сили,които по скоро са ги принудили да вземат участие ,отколкото примамили с тази смешна сума от 500000 рубли.Крайно време е обаче Путин отново да вдигне Червеното Знаме над Кремъл и цялата територия на СССР. Много хора от всички части на огромната територия го искат все по настойчиво

45

Иванов

преди 1 месец

Божо-верото е отявлен кремълски слугинаж, ДС сътрудникът ще е верен пудел на руснята до гроб.

44

Анонимен

преди 1 месец

До 44. Ами като знае Масква защо не го предотврати? А?

43

Изнервен

преди 1 месец

Докога ще ни навирате този руски чук?

42

Пловдив

преди 1 месец

Значи,САЩ,знаят,че,ще има терористичен акт в Москва,а Русия незнае, хахаха.Жалки хора,с дребни душици.Тези глупости ги разправяйте на поколението Z.Те са Ентелигенти,слушат Азис,гледат "като две капки вода" и hells kithen.

41

Анонимен

преди 1 месец

ИД отмъщава за избитите стотици хиляди нещастни хора с неправославно вероизповедание от републиките на РФ, които путин изращаше в Украйна! Иначе и нашият "анализатор" търси под вола теле!

40

Панта

преди 1 месец

Умнокрасивите полезни ***, пак налазиха с тъпите си коментари. Пичове, хванете си гадже бре.

39

анонимен

преди 1 месец

Айде, пак товарищ ***, пардон Чуков, изпълзя да хвали руските престъпници.

38

Анализатор

преди 1 месец

Верният на КГБ и матушка Расия товарищ Чуков е винаги атрактивен.Чак да не повярва човек,че въобще е обсъдил версията,че Путин сам си организирал веселбата.Разбира се следва отричане на това.Ама разбира се,на Путин все някой му е виновен,а той горкия благ и невинен с мед да го намажеш.Поздравления товарищ Чуков,свършихте задачите поставени от Кремль,сумата ще ви бъде преведена в рубли.

37

от ЮАР

преди 1 месец

Грешка, пиша не от Претория,а във София от панелката, бирата свърши и това ще ме довърши!

36

от ЮАР

преди 1 месец

До АнонименИдил са спонсорирани и въоръжавани не само от САЩ, но и от Русия. Най-голям интерес от този атентат има Путин и кликата в Кремъл по ред причини. Израел има основание да удари Русия, заради Хамас, който определено сътрудничи с Русия, но няма полза от атентата. Западът също няма полза. За Запада е доста по-добре, когато Украинската армия нанася поражения на Руската икономика и инфраструктура, за което са нужни по-добри оръжия. На Руснаците не им е за пръв път да организират атентати.

35

от ЮАР

преди 1 месец

Опасността от разпад на Русия произтича от Туркестанските републики, особено сега, с войната в Украина и затягащите се санкции. Затова, превантивно се разиграва Ислямската карта - това се прави и в Русия и в Китай. Защото сепаратизмът на всички тези републики и автономни области тепърва ще расте. Затова, отрано се лепва етикета на Ислямизма и към този общ знаменател се привеждат всички националистически, етнически и сепаратистки движения. Това е една от целите на Кремъл с атентата в Крокус.

34

от ЮАР

преди 1 месец

Този път, от самото начало е очевидно, че Поръчителят е Кремъл, организаторът е Лубянка, изпълнителните - треторазредни уж Ислямисти. Украина изобщо не е в картината. Щатите знаеха и предупредиха, но не са длъжни да дават подробности, нито да предотвратяват, защото имат агентура, и то добра и на Лубянка и в ИДИЛ. Нескопосан опит на Кремъл да насочва вината към Украина.

33

Даньо Криводолски

преди 1 месец

Дайте словото и публикувайте само Роско,тук искат някои деге...ти само Роско да слушат или Соломнчо Пастски ,ако пъ са хзаети то дайте публикации на Денко и Тагаренко..тук един дег....рат само тях иска.А Боян Чуков нищо интересно не каза в таз пубоикация.