9

Крум

преди 1 месец

Промените в конституцията бяха за да си измият ръцете. Ако народното събрание сформира правителство президента не може да го събаря. Проблема си беше в тях. Сега да ни е честито. Според мен няма нищо по-демократично от това да има кой да каже на народното събрание отиваме на избори без да може да им иззема правомощията. Естествено президента трябва да е ограничен например до два пъти в мандата си да може да разпуска събранието ако е сформирано преди повече от 180 дни. Сега ЕДИН ГОЛЯМ ***.

8

Свобода

преди 1 месец

Нищо ся, има още осем потенциални.

7

Масова смърт на млад

преди 1 месец

Масова смърт на млади жени в град Бобов дол, градът е осеян некролози на млади жени и от МВР нищо не знаели и неразбирали при запитване! Над 100 за 4 години!

6

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Господин Димитър Радев, когато мафията, под името "сглобка" ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС приемаха този закон ти къде беше? Или тогава те беше страх да приказваш защото знаеше, че ония обслужват Козяк? Много "принципен" стана сега.

5

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Още от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков БНБ и банка ДСК са свързани и са обвързани с политическите процеси в Република България . Нещо повече , че ДСК още от тоталитаризма на другаря Тодор Живков има за цел да упражнява контрол и управление на българските граждани от български произход и на техните поколения ! Фактите показват и методите , които използва банка ДСК , а те са , чрез примамваме , измама , побоища , изнудване , рекет и осъждане на невинни български гражд

4

Анонимен

преди 1 месец

Е, сливи ли имаха в устата, та не предупредиха това преди елитните ни политици да изелитарстват над конституцията?

3

Това е бизнес

преди 1 месец

Партньора на Джаро

2

Анонимен

преди 1 месец

Прав е управителят на банката. А Мравояда да хваща гората и да вземе със себе си Буци и Гуци!

1

Анонимен

преди 1 месец

Слагайте Динко.