7

Анонимен

преди 1 месец

Самолечение и пиене на всякакви илачи но от друга страна ги разбирам хорицата и тяхната безпомощност с цените който трябва да плащат .

6

Анонимен

преди 1 месец

Преди доста години 30-35г. кърджалийската болница беше еталон - много добри лекари и мед сестри . на високо професионално ниво , добър екип от хирурзи, гинеколози, уролози, невролози и пр. Сега е не добре.

5

Анонимен

преди 1 месец

Септичен шок щеше да е невероятни ако бяха успяли да я спасят. Трябва да се види защо е починало бебето - то е отровило кръвта й.

4

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Картинката ясна още преди да викнат линейката :). Няма какво да се проверява...

3

куб

преди 1 месец

"септичен шок" - отравяне на кръвта. мъртъв плод. жената не е била така от момента на влизане в болницата, а доста преди това. всички сте лекари в анонимния форум, всички много разбирате, нищо, че 99% от вас отиват на лекар само след като нещо вече ви е почерняло и/или паднало. е, или като прекалите алкохола, де, ама то това не се брои...

2

Анонимен

преди 1 месец

Бързат сами да си направят проверката, за да не ги съдят близките на жената. В провинцията няма такива специалисти, които да помогнат на пациенти в тежко състояние. Само в големите градове могат да действат адекватно. В провинцията, когато и да отиде на лекар, човек е обречен.

1

Масова смърт

преди 1 месец

Масова смърт на млади жени в град Бобов дол, градът е осеян некролози на млади жени и от МВР нищо не знаели и неразбирали при запитване! Над 100 за 4 години!