8

Оня

преди 1 месец

Ами така, като боко тиквата, простото кирУ и делян догански промениха конституцията, сега че им сърбаме попарата. Тия от Вас дека са гласували за първите двама да си направят сметката кой прати държавата в бокса.

7

Анонимен

преди 1 месец

Диана Ковачева беше най-силният омбудсман до момента, изнесе много неудобни за предишни правителства факти за компрометирани държавни институции, (някои от които предстои да бъдат закрити), но това се случва с недопустимо закъснение, с непростимо много жертви на системата! Кой в държавата ще поеме отговорност за това? И кога!

6

Не знам

преди 1 месец

Подобен акт освен противоконституционен трябва да се третира и като директен опит за дестабилизиране на обществената сигурност и престъпление срещу Държавата. И да, няма как до днес всеки един от този списък да се е ползвал с всички привилегии, дадени му от Държавата, а в момента, когато трябва да осигури спокоен преход към редовно правителство просто да се откаже.

5

Не знам дали е

преди 1 месец

домова книга, обаче тези които гласуваха точно това изменение на Конституцията, сега се надпреварат да си подават самоотводи и да обясняват защо е добре да не са точно те. Обаче това не е по желание оттук нататък. След като по Конституция това са хората от които Президента трябва да избере, то в момента, в който един бъде посочен за служебен премиер, той трябва да стане такъв и няма как просто да се откаже. По-явно нарушение на Конституцията от това няма. Подобен акт освен противоконституционен

4

Юуп

преди 1 месец

Бай Гълъм Омбусман

3

Мутри Вън

преди 1 месец

Мая Манолова беше една от първите нови членове на БКП 1989 година

2

Пищова

преди 1 месец

Аз,Пищова че съм новият омбудсман.Обещавам ви да ви гледам,да ви къпя в мляко,да имате лимонада,меденки,фафли,кибапчита,кифтета,биричка за старците.Ще има маникенки.Киро Скалата ще ми е заместника.Българи изберете Пищова.Любимец на хората да дават живот.

1

Анонимен

преди 1 месец

Щo бe, oтeц Keвopk в neнcия ли излизa?