20

Деди

преди 1 месец

Как не се сети Ристето Ифанов да впише в "домовата книга" и гус-жа Ниновица, тя е закърмена от малка с лозунга "Винаги готов!" Тогиз нема да има проблем!

19

БСП беше опозиция

преди 1 месец

До Анонимен 12: БСП беше единствената опозиция по време на трите мандата на Бойко. Всички други партии по това време се изредиха да бъдат патерици на ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 1 месец

Сглобката си е подсигурила и кандидат-служебни премиери. Няма никаква логика в промените в Конституцията, освен поредната подредба.

17

Анонимен

преди 1 месец

Мое мнение-най-добре да избираме президент, а той да назначава правителства. Президента е избран пряко от народа. Само така ще се отървем от разни сглобки-мобки. Правителствата трябва да са служебни, а не на политически интриги. Да работят там.

16

Нинова наМладиГодини

преди 1 месец

Ги е трошила по пет на веднъж сега само по два

15

БСП

преди 1 месец

не знам лява ли е, дясна ли е, но е червена!

14

Тенгри кан

преди 1 месец

До Генерал Любен ГоцевНай-страшното е, че точно това население, няма да емигрира и ще остави поколение;))) Но, има начини, поколението им да загине;)))

13

Генерал Любен Гоцев

преди 1 месец

Новият "Премиер" на България трябва да бъде Галена, Алисия, Преслава, Емрах или Фики Стораро....... Напълно нормално в една брутална "ЧАЛГА ТЕРИТОРИЯ" с масово затъпяло Население - Някой от гореизброените да стане "Премиер" !!!!!... Виждате как примерно един Осмокласник стана Шеф на една Спортна Федерация!!!.... Не знам дали си давате сметка колко е ЗЛЕ интелектуалното ниво на голяма част от Населението на тази "Територия".......

12

Анонимен

преди 1 месец

СТИГА сте лъгали. Престанете. Спрете се, лъжлъовци непоравими. Спрете да лъжете. БСП не е социалистическа партия. БСП е центристка партия на буржоазията, забогатяла с лъжи и грабежи над своята държава и народ. Пребройте хотелиерите милионери в БСП и богаташките деца, които се подготвят за се влеят в редиците на тази мафиотизирана партия. Само кебапчетата и препечените ви фийки са социалистически. Безсрамници крадливи. По-лицемерен човек от член във високите редици на БСП и ГЕРБ няма!

11

Къде е МВР

преди 1 месец

Престъпника Юлиян Борисов Георгиев от Перник е взел техника от МВР и убива с нея стотици хора в град Бобов дол!

10

Хмм

преди 1 месец

До Анонимен Не подценявай Нинова. Тя успя да опази партията си да е все още социалистическа, а, да не стане комунистическа, като тези в много други държави от ЕС, напълно контролирани от Сорос и наследниците му. Много пари са се излизави за кампания срещу нея и много от БСП са подкупвани да работят срещу нея. БСП на Сорос, което Манолова създаде беше само да намали тежестта на това на Нинова в народното събрани. До около пет процента им крадат по този начин през последните няколко години.

9

ЦИК

преди 1 месец

тая пак е в готовност ,,,,, да изгуби избори , но дали е готова да срещне реалността че може да слезе с още едно място на долу :)

8

Анонимен

преди 1 месец

С ИТН, ще плеснат с ръце, па ще се прегърна!

7

Дано

преди 1 месец

4 БСП да влезе в Малашевци вместо в парламента

6

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Влюбена и изгубена от президента въпреки , че широко е разтворила краката си за всички полицаи и политици .

5

Анонимен

преди 1 месец

Коя беше Нинова?

4

Анонимен

преди 1 месец

БСП начело с теб може и да не влезе в парламента.

3

Анонимен

преди 1 месец

Една от най-отвратителните и безкрупулни женици в българската политика. Отвратителна личност. Вписва се идеално в разбиранията за руския политически империализъм и феодализъм. Защо още БСП не е обявена за антибългарска и терористична организация? Защо БСП не е забранена организация?

2

Масова смърт

преди 1 месец

Масова смърт на млади жени в град Бобов дол, над 100 млади жени и мъже са убити в Бобов дол за 4 години и от МВР нищо не знаели! В Бобов дол има 2 РПУ-та и Затвор с полицаи!

1

Анонимен

преди 1 месец

Най-жадния за власт човек в държавата е нинова.