9

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Проста логика - повече вода извън нефтените и газови кладенци и да не може да влезе пак там следва повече вода в атмосферата - следва повече дъжд, следва повече гръмотевични бури, следва повече озон в стратосферата следва по-малко парников ефект, по-малко суша. Негативната страна - известно време малко киселинни дъждове, зависи колко наливате това време ще намалее, а в комбинация с покривни ливади до 20% по-малки парникови емисии на година. Груба сметка!

8

Анонимен

преди 1 месец

Да не би изкуствения интелект да изчислява времето по друг начин

7

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Гръмотевичните бури пораждат интересно феномени един от тях е единият резонанс на Шуман, който бихте казали, че е просто любопитен научен факт, но същият този резонанс от тези бури със светкавици поражда O3 - Озон ...А да ви обяснявам ли защо Озонът е много важен? И що трябва да пълните по възможно най-бързия начин?

6

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Номера в друг - преди време някъде *** беше измислил *** план построяват се подземни циментови хранилища , където да се налива течен CO2 . Що трябва да построяваш нещо първо? Второ тая част с що трябва да е CO2 ? Не мое ли да е само C? И метанови трайни? А тоя О2 не трябва ли за друго? В един есенен ден по шосето си гледам локвите и гледам как широколистната листна маса потъва и се разгражда във вода!

5

Ze nigmar

преди 1 месец

Що речи? :))) времевата основа е друга тема... :)))

4

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Пак повтарям няма такова нещо като глобално затопляне, планетата си е на същото разстояние от слънцето, няма абнормална слънчева активност, мантията и магмата са си със същата температура, но това дето има е огромен парников ефект, който си има решение , въпроса е да се съгласите да го приложите! Всяка есен чакате широколистните да си сменят листата, тия листа с малко вода се разпадат на чист въглерод и всичко се налива под земята в нефтените и газови кладенци насмукали се с вода 100 години

3

Анонимен

преди 1 месец

Шоколадът поскъпва заради глобалното затопляне :)

2

Пищова

преди 1 месец

Карам матор и съм бърз като сокол

1

Angelov, Valve Corp

преди 1 месец

Добър ден ООН - 494! Директива за геноцит! Оревоар, Ауфвиедерзеен!Сайонара,Байбай, Засвидание!