46

Анонимен

преди 1 месец

Според мен трябва да е Динко.

45

Анонимен

преди 1 месец

До Зевс Чобана е човек на Пеески.

44

:)

преди 1 месец

До Анонимен 23 Кой върна гробарите ли? Първо, негласуващите и второ, гробарските съкрадци.

43

Зевс

преди 1 месец

Ще залагаме ли кой ще е, слагам 10 лева на Чобанов :)

42

Анонимен

преди 1 месец

В едно съм сигурен - който и да е премиерът, копейките пак ще са недоволни, и до два дни са започнали да го плюят! А за мен е все тая, важното е че България продължава с цивилизования свят, и този път от правилната страна на бариерата...

41

Анонимен

преди 1 месец

По-добар от Митю Пищова нема да намерат.

40

ЛюбенДухачаГоцеф

преди 1 месец

Диана Габровска само е достойна за премиер на тази порнографска държава.

39

Анонимен

преди 1 месец

До какви времена доживяхме, а? Да посочват министър-председател с колелото на късмета. Къци, къде си?

38

Държавата е мутра

преди 1 месец

Айде още една служебно правителство да доограби народа.Как така ще ми ядът 3 пъти на ден един път е напълно достатачно и то сух леб.

37

Генерал Любен Гоцев

преди 1 месец

Новият "Премиер" на България трябва да бъде Галена, Алисия, Преслава, Емрах или Фики Стораро....... Напълно нормално в една брутална "ЧАЛГА ТЕРИТОРИЯ" с масово затъпяло Население - Някой от гореизброените да стане "Премиер" !!!!!... Виждате как примерно един Осмокласник стана Шеф на една Спортна Федерация!!!.... Не знам дали си давате сметка колко е ЗЛЕ интелектуалното ниво на голяма част от Населението на тази "Територия".......

36

Анонимен

преди 1 месец

Радев ще посочи, избора на Митрофанова! Целия цирк, за това беше!

35

временно

преди 1 месец

Толкова ли няма НЯКОЙ, който да не мразим..... Всички тия са мазни гаднюци... отлагатне на агонията...срам ме е , че съм българин с тези измамници!

34

6

преди 1 месец

Защо ще избира?Гнус ме е от тези "демократи"!Превърнаха президента във чисто ритуална личност!Има ли друга такава страна и такива политици -престъпници!Изобщо не им пука за нас!

33

Анонимен

преди 1 месец

"По действията ще ги познаете, не по думите!" - Замислете се кой изпра ББ и Пеевски и кой направи така, че дори и служебните правителства да са техни. Кой управлява заедно с ГЕРБ и ДПС? ПП-тата могат да ви разказват приказки от сутрин до вечер, как се борели срещу мафи_ята, но на практика по-голяма подкрепа за тази същата мафи_я през последните 20 години едва ли някой е оказвал. Действията, действията, те са важни, не празните приказки на Кирчо, Асенчо и Христо Иванов!!!

32

Путин

преди 1 месец

А аз къде съм?

31

Добре звучи

преди 1 месец

България начело с Главчев!

30

Анонимен

преди 1 месец

"Радев слагаще досега все от ДБ и те станаха после и отделна партия ПП с Янев. Та Радев ще си бере сега какво забърка и той." - Обзалагам се, че си избирател на ПП. В началото ГЕРБ бяха лошите, после Възраждане и Радев, сега пак ГЕРБ са ви лошите. Кога най-сетне ще проумеете, че в този свят не може винаги другите да са ви виновни? В случая точно ПП надробиха попарата. Сега за ГЕРБ ще е удобно да има политическа криза вечно. Все пак служебните правителства ще са техни - БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПП!!!!

29

Анонимен

преди 1 месец

Избираме шести бардак, за три години!

28

Анонимен

преди 1 месец

Борещите се срещу корупционния модел на Борисов така са вързали ръцете на президента, че да предложи за служебен премиер някой хрантутник на Борисов. Е, как става така - глупави ли са от ПП-ДБ или ни лъжат, че се борят срещу корупционния модел на Борисов?

27

Анонимен

преди 1 месец

Надявам се скоро КС да се произнесе по отношение на тези долнопробни промени в КРБ, които дори студент - първокурник в СУ би направил по-грамотно и логично.