141

Анонимен

преди 2 месеца

Аз ако бях на Президента - точно Желязко ще посоча. Това да не е концерт по желание? Желязко като откаже, вече ше мисля кой е следващия, който ще откаже. И ше ги посочвам, за да отказват. Само да покажа колко са мальоумни промените в Реституцията.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Президентът " ...е длъжен да посочи един от определен кръг висши държавни служители". Ами то логично е винаги да са от управляващата партия! Т.е. винаги служебният премиер ще бъде от дотук управляващата партия. Още повече, че Желязков си е от ГЕРБ, а очевидно не го пускат! Тогава кое е положителното от т.нар. "суперпромени" в Конституцията, та чак Борисов и Хр. Иванов не сварват да си благодарят взаимно за промените? Логично е също никой на висок държавен пост да не напуска заради временен такъв

139

Тенгри кан

преди 2 месеца

Тази ситуация мога да я сравня само с това - да дадете на ремонт Лада Нива на днешен майстор;))) Единственото, което ще направи след ремонта е да ти вземе парите, а това, което ще каже след "ремонта" е: Г-не, спешно си сменете колата!;))) Щото и да смениш майстора, днес, файда нема;)))

138

Анонимен

преди 2 месеца

За мен, Борисов вче не съществува! Жалко аватарче на Путин!

137

Не е за вярване

преди 2 месеца

Престъпници да управляват България, вместо да са на лечение във Белене с АК-47.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Президента решава а не Лойки.

135

Тенгри кан

преди 2 месеца

До АнонименЩе го отлъчи от ГЕРБ, ама губи НС, на което Желязков е председател, а то работи, не е разпуснато, според новите промени в Конституцията и Парламата блокира;)))

134

Анонимен

преди 2 месеца

Той нямал да "позволи". Абе кой още не вижда, че тоя човек има някакъв допотопен фелдфебелси стил. Как е възможно да е заробил половин България и те да гласуват безмозъчно за един остарял пехливан? Всички грачат и преиначават фактите срещу ППДБ, ама не виждат Злото в цялата му светлина.

133

Анонимен

преди 2 месеца

Ами ако Желязков каже ,че иска да стане премиер тогава го отлъчвате от Герба нали така Бойче?

132

баба мара

преди 2 месеца

че то около това име само скандали печатница за бюлетини румяна бъчвароваоставаше и премиер да го направят и кои щеше да мвр министър позор

131

Анонимен

преди 2 месеца

Тогава Лойки нарушава конституция и отива в пандиза.

130

Уау

преди 2 месеца

Абе като нищо може и да няма избори, за парламент. Ако всички възможни откажат Денко ще продължи да управлява макар и в оставка. И това ако не е абсурдна поправка съчинена от мравояда в скута на Пеевски, здраве му кажи.

129

До Алекс

преди 2 месеца

Само не забравяй, че Мравояда тая каша я надроби с подкрепата на Баце и Шиши. Все пак почти всички, от които президента трябва да избира са от ГЕРБ.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Ще плачете за академика, горко ще плачете!

127

бай Гошо

преди 2 месеца

да де, ама за да е циркът пълен, вместо Желязков защо да не може да е Любен Дилов премиер , а?

126

Бай Дрън

преди 2 месеца

Ако Байдън ритне камбаната преди изборите и в САЩ няма да има избори.

125

Алекс

преди 2 месеца

Заформя се интересна циркова програма.Главчев и Желязков отпадат като служебни премиери.Тепърва ще сърбаме кашата,която надробиха Мравоядът и останалата Шарлатанска сбирщина с промените в Конституцията.

124

Бай Дрън

преди 2 месеца

A нали се сещате, че ако не се състави служебно, сегашното правителство продължава, хаха. А сега познайте ще има ли правителство.

123

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

И накрая изборът на Радев ще се сведе до двама или направо един желаещ поста.

122

Изклатен демократ

преди 2 месеца

Т.нар. "демократи" от ППи ДБ, които Баце и Шиши клати от 9 месеца не можа и да роди, не можа и да забременее, щото "демократ" значи "пеедраст" по презумпция, а един пеедраст не може да забременее, защото е мъж, въпреки че се прави на жена - няма яйцеклетка в корема, както и кирчовците нямат акъл под перчема! ДА СЕ ЗНАЕ И ДА СЕ ПОМНИ!