8

Анонимен

преди 1 месец

Парно в Пловдив?

7

хи-хи-хииии......

преди 1 месец

Ооооо.....нЕма страшно, тогава е жега!

6

Теди

преди 1 месец

НАЛИ ТРЯБВА ДА УДАРЯТ КЬОРАВОТО КАКВО СЕ ЧУДИШ НОМЕР 5

5

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера как така качват цената на парното без основание и цяла България мълчи. Как така данъците ни построиха ТЕЦ-овете, ВЕЦ-овете и АЕЦ-а и ще строят още, ама някакви навлеци седят и смучат паричките на народа без да са инвестирали 1 ст. в тая инфраструктура. Ако ние ще плащаме инфраструктурата, то цената трябва да е колкото струва суровината + поддръжката - 0% печалба. Ако искат ЧЕЗ,ЕВН,ЕЛЕКТРОХОЛД итн да печелят да си построят ел мрежа и централи и да продават ток! Готованяци!

4

Анонимен

преди 1 месец

Повишението на цените винаги е точно след пролетта и преди лятото , за да не се усети веднага !

3

маалатъ

преди 1 месец

Не ми пиши с колку шъ поскъпне парното през най-горещия месец в годината - ЮЛИ, кажи с колку шъ поскъпне у началото на отоплителния сезон, щоту съм 101% сигурен, че ценатъ шъ скочи многу над 13%.

2

Масова смърт на млад

преди 1 месец

Масова смърт на млади жени в град Бобов дол, градът е осеян некролози на млади жени и от МВР нищо не знаели и неразбирали при запитване! Над 100 за 4 години!

1

Анонимен

преди 1 месец

Понеже не ни трябват ефтините руски ресурси и сега дупе да ни е яко. То тепърва ще теглим от любовта ни към ЕС и НАТО. Не само ние. Очаква се много сушаво лято и пак урсулка с песен ще обяснява как да пием водица от тоалетната чиния. Чиста, питейна и напоителна.