21

Петърчо

преди 3 седмици

Те ли че учат български или ние непалски?

20

Стойне от Чукурово

преди 3 седмици

Я не одим отдавна на "нашето море" - оти ако ви кажем причините че спрете и вие да одите

19

Georgiev

преди 3 седмици

Даже русофилите не ходят на БГ черноморието. Те обичат с евро в Гърция.

18

Анонимен

преди 1 месец

Хитро, наемат шерпи от Непал да качват куфарите по стълбите ако асансьора не работи

17

Турист

преди 1 месец

Януари запазих една седмица за края на юни в същия хотел в Гърция в който ходихме преди 2 години. Странно, ама цената беше същата. Три басейна с морска вода, частен плаж с осигурени шезлонги и чадъри, огромен безплатен паркинг със сянка, прекрасна храна с тематични менюта всяка вечер и продукти от местни производители. Как ли го правят съседите тоя номер?

16

090

преди 1 месец

До Анонимен 1 -- Местя.

15

VladTepes

преди 1 месец

Все по-трудно се прилага социалдемократическия модел на проф. Ал. Томов - да се дават обещания и да не се плаща, евентуално да се плаща минимално. Гърция и Кипър са нелоялна конкуренция и отмъкват кадрите на нашите почтени бизнесмени, тъй като не са дорасли до социалдемократическия модел на проф. Ал. Томов да не плащат. За щастие все още се намират маймунки с трици макар и трудно.

14

.|.

преди 1 месец

Ко ми дреме. Аз живея на морето. Храната ми е чиста и си я приготвям сам.

13

Анонимен

преди 1 месец

Нашето море става все по зле. С рима а? Ако отида на Българското чернотоморие и някакви тарамбуки ме посрещат и плампат на твхният си език и отгоре на това ще ми бъде скъпо то аз по добре да отида в Испания, Португалия, Италия, Франция, Гърция, Турция, Хърватска които имат по добро обслужване и не са тарамбуки. Аре мутри и мутреси л а по а й т е и се потапяйте.

12

Смях

преди 1 месец

До пияница мистикоткроя Те и нашите са едни готвачи . Били ШЕФ , те и прости готвачи не са .

11

Реалност

преди 1 месец

До Жалки Няма нужда от такива като тебе . Дали ще са турци или непалци все тази . Важно е да работят хората .

10

Персонала от

преди 1 месец

Непал тука, аз в Непал на почивка!

9

eeee

преди 1 месец

робите избегаа, а балами да плуват с кафяви акули вече нема, да се оправят, пълнолетни са

8

Анонимен

преди 1 месец

Ваньо Стефанов Хърков е бил агент Никола, вербуван през 1981 година към ДС Бургас. Снет от отчет през 1990 година.

7

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Честно казано чудя ви се чий ги дирите на това море. Освен да купите дрога от някой от дилърите на Митьо-очите, да се натаралянкате със съмнителен алкохол или да се натровите с фалшива храна нищо друго не може да стане. Как точно си почивате - с дрога, махмурлук и няколко излишно натрупани килограма? Наистина на морето умен човек няма да срещнеш. А още може да се добави - хазарт и някое евтино момиче, което ще ви пренесе някоя болест. Забавление за пpoстoлюдието.

6

Анонимен

преди 1 месец

Кой пък ходи на море в България. Трябва да си съвсем закъсал да ядеш отвратителна храна на няколко дни, сервирана от кисел, нископлатен персонал, да слушаш гнусна чалга и да се осереш на ден втори.

5

пияница мистикоткроя

преди 1 месец

Това са нискоквалифицирани служители, те работят предимно като камериерки и готвачи." === Ахахахахахахахаха :))) Спуках се да се смея :))) Тези май не са наясно, че точно добрия шеф мастер прави кухнята да бъде впечатляваща и незабравима и да се откроява от околната конкуренция. Даже помощниците на шеф готвача трябва да са топ готвачи, за да се случва работата. А тук са ги сложили в графата "нискоквалифицирани" :))))

4

Анонимен

преди 1 месец

Нямам пари за море

3

Анализатор

преди 1 месец

Много важно!Българите са баровци.Веднага се тегли поредния бърз кредит и хайде на море.А кога ще изплатят предните,това не е важно,те са над нещата,важното е купон да става и да има снимки във фейсбук.

2

Жалки

преди 1 месец

Сте панели вместо да давате по2500-3000 лв да привлечете хора с опит. Ужасно племе