108

чесън

преди 2 месеца

Тошко за мин председател, слагам вечерен официален анцунг и да звучи Бяла роза! Обичам шнорхели!

107

Анонимен

преди 2 месеца

ПОСЛЕДЕН НЕУСПЕШЕН ОПИТ НА РУСКИЯ НАЦИЗЪМ ДА ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ

106

Аналния отвор:

преди 2 месеца

Все тая на кой ще даде папката - дава я 2 пъти на нинова и кво от това ?!? Играл е на онче бонче - то в тоя леворезббарски пишман демократично-променлив парламент е смрад та се не трае!

105

Хахаха

преди 2 месеца

А да ги видим сега ония лаладжии Слави Трифонов и Тошко...

104

Истинска случка:

преди 2 месеца

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

103

Бойко Борисов:

преди 2 месеца

Стар съм вече но за кирчовците и демократите от ДБ съм го вдигнал самолета и ги пердашиме с колегата Пеефски докато мърдат!

102

Мдааа

преди 2 месеца

Странен ход на Президента. А защо не даде папката направо на ДПС?

101

Изклатен демократ

преди 2 месеца

ФАКТ: Единствено при Радев ДПС и Пеевски бяха извън властта! Дойде сглобката и кирчовците - и ДПС и Пеефски влязоха във властта през парадния вход! ФАКТ! ФАКТ! ФАКТ ялови демократи!

100

Анонимен

преди 2 месеца

ИТН спечелиха убедително предишните избори ,но не направиха правителство ,а само Слави даваше акъл от землянката си.Тяхното е хем сърби ,хем боли,не се разбира какво искат и какво могат ,освен ,,умностите" на Тошко !

99

Анонимен

преди 2 месеца

РУСКИТЕ ФАШИСТИ ИТН

98

Краси Петрофф

преди 2 месеца

Т.нар. "демократи" от ДБиПП изпраха и вкараха Баце и Шишо във властта през парадния вход! Това е истинското лице на "антимафията", която "мафията" пердаши с 200 последните 9 месеца и така и не можа да забременее, щото т.нар. "демократи" са леворезбари, един вид мъже, скрити в рокли - а те няма как да забременеят /спр. гномчето, шехеразада и издирвания от Карлуково/. Само пишман премиерчето им г-жа денкова и фин.министърчето им г-жа асена василева счупиша шпековете на половината от ДПС и ГЕРБ за

97

Г557дт

преди 2 месеца

ИТН са придатък на ДПС.

96

Анонимен

преди 2 месеца

До Изклатен демократ Баце и Шиши клатят най-вече такива като тебе, ама от де акъл да схванеш.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Клатели хахаха.Нас клатят ,българския народ."Пази,боже,сляпо да прогледа."

94

Анонимен

преди 2 месеца

Фигуранта гледа да заграби властта по-скоро. Ако искаше да даде шанс за съставяне на редовно правителство, единствената възможност беше мандат за Възраждане, само те обявиха че ще предложат кабинет. Но чорапа е жаден за власт...

93

Прилики

преди 2 месеца

Има 5 вида сирене с различен етикет, но всички излизат от една мандра. Има 5 вида партии с различни имена, но всички излизат от ДС на БКП. Кой както иска да си избира. На вкус и на мирис.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Открито руско управление значи? Тъкмо НАТО ще има какво да направи за България.

91

Изклатен демократ

преди 2 месеца

Т.нар. "демократи" от ДБиПП изпраха и вкараха Баце и Шишо във властта през парадния вход! Това е истинското лице на "антимафията", която "мафията" пердаши 9 месеца и така и не можа да забременее, щото т.нар. "демократи" са леворезбари, един вид мъже, скрити в рокли - а те няма как да забременеят. Само пишман премиерчето им г-жа денкова и фин.министърчето им г-жа асена василева счупиша шпековете на половината от ДПС и ГЕРБ за тия 9 месеца бременност!

90

Анонимен

преди 2 месеца

85, Глупости, явно не разбираш нищо от психология. Чалгата е като въшката, ходи по най-мръсното. Това са обикновени *** с пари, които за пари ще легнат с който им падне. Нали транспортния министър, дето искаше 2 млрд е още в групата им. Не му е лесно на чалгаря, той ходи по корем пред ДПС, за да му осигурят 2млн, за да може Слави да плаща заплати на персонала си. Нали той и Ние идваме внесоха изборния закон с отпадане на ограничението за броя на секциите, което обслужи директно ДПС.

89

Анонимен

преди 2 месеца

С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАК РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДАТ ОКОНЧАТЕЛНО РАЗБИТИ