148

Реалист

преди 1 месец

Демек опасността от НАТО е основателна и Беларус иска да е подготвен..до колкото може.

147

Хххх

преди 1 месец

ZDFчето да си трае....Русия и Беларус са все едно България и Македония...но за раззлика от Македония Беларус е с Русия...Беларус е независима но в икономически и военен съюз с Русия...Беларус не е забравила Втората Световна...ако не знаете Вермахта е провел голям геноцид имеено в Беларус....така швабите да си траят че Беларус има да им го връща тъпкано...

146

има ли смисъл

преди 1 месец

Щом Беларус си прави та-"шак с Нато за какво говорим..?

145

тоти

преди 1 месец

Още един откачен си търси белята......

144

-10

преди 1 месец

До Живее във 45 г....Авиация без пехота е една голяма скъпа играчка.

143

на Бирлин

преди 1 месец

Батка да го взимат в театър ''Сълза и смях'' - главна мъжка роля

142

Генерал от НАТО

преди 1 месец

Ще пръдна един път и тоя мужик е във Гуантанамо !

141

до 143

преди 1 месец

ако му остане калпака поне за куко става !

140

Живее във 45 г....

преди 1 месец

Те не могат да разберат че нато воюва със авиация и когато спечелят въздуха започва унищожение на всичко което мърда -- украйна няма авиация и каквото има са стари бангии по лоши от руските и тоя чук си мисли че и срешу нато ще е така -- просто така му е по-спокойно ...чак пък и във Полша щял да ходи напълно е неадекватен ,изобщо не е във час !

139

Готви се!

преди 1 месец

Ще им останат само калпаците!

138

паси идиота

преди 1 месец

"'''На всяко нарушение на държавните граници ще отговорим с унищожение. Те разбират само езика на силата", цитира германската обществена телевизия ZDF думите на Белоруския диктатор."''''' Лукашенко не е мека Мара като Путин който освен фъфлене и хленчене нищо не прави . Разполага с ядрени ракети и при опасност за страната си ще ги използва , като от Прибалтийските тигри ще остане само дим и пепел защото в момента там има над 40 хилядна НАТО -вска армия на границата и изграждат укрепления . Защо ? .

137

П. П. Шариков

преди 1 месец

Кученцето лично го познавам, заедно бяхме на обучение в школа на ЦРУ, МИ 6, 7 и 8, както и при украинските бандеровци-нацисти. Затова нека русофилите серизоно да се заемат с неговото разобличаване, както стана с бойните комари и с делфините, залепващи мини по бойните кораби. Те всъщност взривиха и потопиха черноморския флот на Русия. Другари русофили, нямате никакъв шанс, след като и животните се обърнаха срещу Россията и Путин. Да ви напомня ли, че и Борисов вкара свой агент -- овчарско куче?..

136

Анонимен

преди 1 месец

Ако стане патаклама (Пази Боже!) луфашенко го отнася отма. Първи той ще яде папарлягата, докато душеприказчикът му се крие позорно в кремълската си дупка.

135

1

преди 1 месец

Не мисля, че за НАТО се готвят, друго е, ама дали знаят какво да направят.

134

Анонимен

преди 1 месец

Вицът на деня))) явно имперските амбиции да заразителни. С този грандиозен отрицателен прираст Беларус ще е изчезнала, преди Лукашенко да произнесе "Путин Акбар".

133

Анонимен

преди 1 месец

А нато готово ли е да се изправи срещу Беларус.

132

Куку

преди 1 месец

Истината е,че Батко този театър го играе трета година.Батко и неговата 30 хилядна армия от селски стопани нямат никакво намерение да се занимават с НАТО и Украйна!

131

Анонимен

преди 1 месец

Виц на деня: Лукашенко напада НАТО.)))))

130

Анонимен

преди 1 месец

Тоя незначителен Лукашенко и той реши да се прави на фактор. Мноо е ***. Рашките му бутат фитила, за да му завладеят държавата спокойно, уж във вид на военна помощ. МноготъпоПарче се оказа Лукашенкоff

129

Анонимен

преди 1 месец

Беларус е най-бързо изчезващата държава в Европа като население. Интересно, откъде ще вземе войска. Да не се окаже после, че никой от войниците на Лукашенко не разбира беларуски. ()))