13

Жълтопаветните

преди 1 месец

Евро&ге*йзери са обикновени мошеници и крадци. Ококорения тр&аверс се отчита на албанеца Елвин Гури,който се отчита на Дейвид Петреъс от ЦРУ. 9 млрд. изчезнаха от хазната още при първото управление на ППДБ с които ококорения се е разплатил на албанеца. Още 7-8млрд липсват от сегашното управление, за което Боко не е получил процент както са му обещали и сега разваля далаверата с общото правителство. Ще видим как ще се развият нещата, може да има Трактора 2

12

Анонимен

преди 1 месец

Ти създаваш проблемите

11

Анонимен

преди 1 месец

На Червеното очилато комунистче и вълната му пречи,най вероятно тя е причината за предстоящите съкращения във феодалната му собственост М+С Хидравлик?

10

Анонимен

преди 1 месец

За туй червеното бичме угодия няма, на защо се вдигало минималното заплащане,защо се вдигали майчинските,защо висшето образование щяло да плаща от държавата,ами другарю Велев,България е член на ЕС и това означава че доходите трябва да са съпоставими с европейските,щом на теб не ти е изгодно да правиш бизнес в Европа и България,кеф ти Сомалия,Еритрея или пък Афганистан,вземаш си,Бизнеса,Дирмите и Машините и отиваш да правиш пачка там!

9

Анонимен

преди 1 месец

Бизнесът и то големия иска стабилно управление без сътресения, противоречия и тълкования в законите, за да знае, че каквото инвестира, няма да е застрашено поне5-6 г. Това го нямаме от години, не от 9 месеца.

8

Анонимен

преди 1 месец

Къв е тоз плешарник - ква фабрика има ? :)))

7

Анонимен

преди 1 месец

Разбирам го този Велев. Милиционерите и ДС трябва да се подържаме.

6

Анонимен

преди 1 месец

само разбрах че Държавата ще плати дълговете на Софийската топлофикация!!! Значи ние простите селяни ще плащаме със данъците си топлото на Софиянците щото те били бедни.Тва правителство в оставка доста пара раздава напоследък. Има ли някакъв контрол за това?

5

Спасов

преди 1 месец

Има само един ''бизнесмен''... Пеевски и той основно краде чужда собственост. Друг бизнес в България няма.

4

Джо

преди 1 месец

Това мюре Велев... не е създал едно работно място. Назначен е в някаква измислена организация от Путин. Същото важи и за Янка Такева.

3

мафия бг

преди 1 месец

Икономика няма, бизнес има."Държавата" на мъжкарите.

2

Анонимен

преди 1 месец

Не забравяйте че тоя пищеше как 350 лв заплата са невъзможни суми..

1

мафия бг

преди 1 месец

Иконимка няма, но има бизнесмени.