175

Най Важно 1

преди 1 месец

В момента, НАЙ- ВАЖНО е да оправят Закона за БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО..... Щото сега разни корумпирани чиновници продават български паспорти на араби и ***, които са стояли 3 ( три) години в България и платят 100 ( сто) лева....Така скоро тия араби и не.ггри може да изберат за министър- председател- Реджеб Ердоган или някой не.ггър- ***.йм.уна от Африка....

174

Най Важно 2

преди 1 месец

Ако при Освобождението на България, 1878 г, НЕ бяхме ИЗГОНИЛИ всички араби и *** от България, щяхме да продължим да живеем под Османско РОБСТВО и в Парламента щяха да са САМО тия... ..Араби и турци, 500 години стояха на територията на БЪлгария, но НЕ сме им давали български паспорти при Освобождението, а ги убивахме !!!

173

ами

преди 1 месец

Значи имаме следната ситуация:решение за ротация на 9 месеца,като първи почват ппдб и тогава боко с всичките си кусури на бай ***, ги остави да направят 80% правителство от ппдб.Три месеца преди ротацията същите тези убавци почнаха да клатят стола на следващото правителство на Габриел,убеден съм че исканията са им били да не се пипа МС.Ако на това не му викат наглост и меко казано неблагоразумие....тогава боко е виновен,защото подкрепил чужда партия за правителство и идва техният ред и чао....

172

ЗАЩО КРИЕТЕ

преди 1 месец

ЧЕ ДЕНКОФ ДАВА 1,6 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ БЮДЖЕТА ДА ПЛАТИ ПАРНОТО НА СОФИЙСКИТЕ ТЪРТЕИ И КРАДЦИ ?

171

Анонимен

преди 1 месец

Сбогом, неудачници!

170

Ами нали тоя ДЕНКОФ

преди 1 месец

подаде оставка, защо ходи пак да му дават мандат който да връща. Няма логика.

169

Случаен минувач

преди 1 месец

Гледах Атанас Пеканов при Цветанка Ризова. Каза, че ще изгубим милиарди от еврофондовете по плана за възстановяване и устойчивост. И това става, защото Асен решил да сложи ръка и на тези пари и да ги командва. А не е работа на Асен да командва постъпващи европари. Нищо не било направено по никакви проекти. Пеканов каза - поне за прословутия завод за батерии да беше усвоил средства, това беше идея на Асен! И в крайна сметка губим огромни пари заради него. По-лош финансов минисър не сме имали!

168

вгз

преди 1 месец

След Христо Иваов, Денков казал нещо, после пръднал, а накрая - нищо.

167

СПИРАНЕ БЕЗПЛАТНОТО

преди 1 месец

ПАРНО НА ТЪРТЕИТЕ СОФИЯНЦИ > всяка година по 800 милиона им плащаме

166

До 169-РАЗРУШАВАНЕ н

преди 1 месец

Я,марш в обора да издоиш кравите,бе льольо!

165

Анонимен

преди 1 месец

Докога ще гледаме tapata физиономия na tozi.. Да си ходи на село от кадето е дшъл

164

Харвард нюз

преди 1 месец

Положението е толкова зле , че дори и потенциалните служебни министри от сега подават оставки...

163

РАЗРУШАВАНЕ на ТЕЦ

преди 1 месец

СОФИЯ И СПИРАНЕ НА БЕЗПЛАТНОТО ПАРНО ЗА СОФИЙСКИТЕ ТЪРТЕИ > няма друг изход

162

ДАНЧО ( с прякора )

преди 1 месец

" ДОКОГА СЕЛЯНИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ПАРНОТО НА СОФИЯНЦИ ? "

161

Анонимен

преди 1 месец

Нещо омърлушени ми се виждат!

160

Анонимен

преди 1 месец

До всички привърженици на ГЕРБ: Изключително парадоксално е как хвърляте думи във въздуха без обосновка. Лъжи, кражби, мутри конкретизирайте! Кой открадна, кой излъга и кой е мутра? Мутрите знаем, са от другата страна на барикадата.

159

Анонимен

преди 1 месец

Ясно е, че ще има нови избори както искат мутрите. Това стана ясно още щом не предложиха правителство, в което министрите да са видяли съгласието за участие. Не случайно и техния председател на парламента не подаде оставка. Договорката за "сглобката" беше премиера и председателя на парламента да са част от ротацията

158

Анонимен

преди 1 месец

Ореваха орталъка тия от ППДБ-то, сите телевизии обиколиха от вчера. Сега пък ленкин Миро рИве по БНТ. Те горките работили, пък ГЕРБ ги провалили. не били говорели по тв, та се наложи водещата да му напомня, че са говорили често. И сега, заради Герб цяла Европа ни се смеела. Ти да видиш! Липсва им нещо в главите, не са за тая работа.

157

Мутри вън!

преди 1 месец

Мутрите викат вие сте мутри, както е в приказката Крадецът вика дръжте крадеца. Отдавна не бях виждал по-неостър въпрос, кои били мутрите.

156

наблюдател от ООН

преди 1 месец

Наблюдавах Президента много внимателно и през цялото време на разговорите имах чувството,че той едва се сдържа и държеше ръцете си вкопчани една в друга за да не прасне един юмрук между очите на Про100 Киро за нахалството и безочието му !!!!!Явно си личеше неприязеността му към ШАРЛАТАНИТЕ .