162

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ха ха ха ха. Поредната стъкмистика от фес.бг. Европейско проучване посочва България като една от най слабите демократични държави в Европа а това означава точно такива идиотщини като тази измислена новина 9 евро на час в България дооооооооооообре. Ние взимаме 2 евро н час в добрият вариант. Без хора няма икономика, а няма хора защото няма пари за тях. От тук нататък ние ще затъва ме още повече.

161

за 119

преди 1 месец

До Христо Батка, ти не си Христо, а си Христос. Оня, с едната риба. На фотосинтеза ли я карате четиримата или торбите с провизии от Костинбродските родители ви осигуряват ежеседмичното пълнене на хладилника? За отопление и ток, въобще няма да те питам, щото подозирам, че държавата ти го е поела, щом хиляда лева на месец ти стигат. А за резервоара на колата ти не питам. Пък и изобщо не си и помислям за "Ко прайм ся?".Само гадая, де, ти си тоя, дето калкулира. А ние, тук ядем доматите с колците.

160

Истината

преди 1 месец

От извора:https://luxtoday.lu/en/knowledge/salaries-in-luxembourgСредна заплата в Люксембург е 4,018 месечно.Средната заплата в ЕС е 2,791 месечно.*Сметнато за 40 часа работна седмица.Нетната средна заплата в Люксембург е 3,540 euro месечно.Тези 54 дето ги пише люксембургците ги гледат през толкова крив макарон, колкото българите гледат 9.Както обикновено "днес" разпространява фалишвки.

159

Абе тоя

преди 1 месец

Ицката/Христо дето пишеше по надолу дето не пушел и не пиел бира, вика че щял да си води децата и жената в Дисниленд за празниците !!! Мухаха хаха, С хиляда лева дето му оставали след като от 3 бона заделя 2000. Бате.... Моля те никой не ти вярва освен ти сам на себе си, така че боцкай хапчетата, една водичка и си лягай до съпругата че утре си на държавна работа. И Дисниленд само в сънищата и в интернет

158

Татул

преди 1 месец

Алоо, я сметни за 8 часа работен ден по 9 евро на час колко пари са това. Колко хора получават над 3 бона заплата . Лъжци!

157

Анонимен

преди 1 месец

И какво му е лошото на "keнeф" че сте го забранили? За кого е обидна тази дума?

156

Анонимен

преди 1 месец

Значи по соца със 120 лв заплата хората си купиха поне по едно жилище, някои и вили, ходихме по 15 дена на море. Ама сега било по-добре. Днес гледам цени 130000 евра за 56 кв.м при реални 42 от тях 9 са тераса. В полите на Витоша, без парко място. Направо мечта. Сега сметнете как с 9 евро ще си купите такова жилище. Има 3 врати, входна, на *** и за терасата.

155

111

преди 1 месец

Предишния ми коментар е за ония който пише че минимума в германия е 14 евро, номер 142 мисля беше.

154

111

преди 1 месец

Излъга малко, минимума в германия е 12,41 евро преди данъци, след тях - малко над 9 евро.

153

Зърнар с Майбах

преди 1 месец

Тук съм за помощите

152

От 44та

преди 1 месец

България не съществува това е Заддунайски комунистически хабитат на ДДС измамници и мутри!Няма да мълчим!!!

151

Къде дават 9 евро

преди 1 месец

На мас?!!! В парламента ли?!!

150

Службашите

преди 1 месец

Пазят мутрите и измамниците няма национална сигурност!!!!Враговете на народа ни ограбиха!!!

149

У рви на Бойкоооо

преди 1 месец

Бъдещето ни е в СЦЗ !!!

148

Народен съд

преди 1 месец

До До кога ще бъдем Слуги ли ?Докато има демокрация .

147

Какво направихте

преди 1 месец

За народа и държавата за да заслужите такива високи заплати от сто бона бе да ви е ба майката?!!!

146

Няма баланс

преди 1 месец

Държавна администрация и разни хора взимат по 20 бона и по сто за какво?!!!

145

До кога ще бъдем

преди 1 месец

Слуги на ши ба ни те комунисти?!!!

144

КОГАТО

преди 1 месец

ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

143

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Дори и с лъжа пак сме последни. Реално заплащането в България е 4 евро на час. Да не говорим, че половината българи в България работят на минимална заплата.Имам приятел, който миналата година работи като охранител в пет звезден хотел в Слънчев бряг за минимална заплата.Два дни работи по 12 часа, два дни почива, като дава и нощни смени.780 лева за 180 часа труд, включително нощен труд. 2 евро на час. Това е половин България работи за 2 евро на час миналата година, тази година за 2 евро и половина