10

Алито от София

преди 1 месец

Евала на украинските злобари, мислят се за големи биткаджии, но Усик е само един, а другите са обречени на гибел , или на война срещу Путин, или Кобрата ще ги пребие, Кобрата ще нокаутира тази мазна лоена топка, но ми се струва че мача на Тервел ще бъде по сериозен, желая и на двамата братя победа с нокаут, не за друго, а заради българската публиката и феновете които ще гледат мача по бтв

9

ФЕН

преди 1 месец

"Големи" българи са братя Пулеви. Играят мачове с петоразредни играчи,за да са сигурни,че ще победят.Дали плащат на БТВ да им прави реклама и да ги следва навсякъде?Спомняте ли си,че големият Пулев щеше да прави партия,ама нещо се замрази проектът му.Трябва още да му се лъска имиджа на голям мъжкар и патриот.

8

Анонимен

преди 1 месец

Кубрат пак ще го бият за световната титла :) и некой лев .

7

Анонимен

преди 1 месец

Братя Пулеви спокойно можеха да се продадат за 5 хиляди в един друг живот.Едно към едно с ония таджики.

6

До 2:

преди 1 месец

Кобрата имал "стотици милиони"??? Ти наред ли си? По официална информация за предишните двубои на двамата братя Пулеви в САЩ са получили по $5000 и това преди да бъдат задължително обложени с данъци там. Злоба и простащина май раздава Кубрат Пулев, всеки го знае какви ги правеше с обикновените хора в София, неща за които ако беше в САЩ щеше да бъде зад решетките. Сега се е кротнал, дано да е добро начало за него.

5

Анонимен

преди 1 месец

Пульо, да ни си е измислил своя си федерациа?

4

Анонимен

преди 1 месец

Стотици милиони долари Кобрата със 100% сигурност няма ако се бие за 200 000 хонорар :)

3

истината

преди 1 месец

Най-успешния професионален боксьор за всички времена на България ама това не е световна титла в никакъв случай.3 колана са в Усек и 1 в Фюри.

2

Анонимен

преди 1 месец

На оскотелите злобни бачкотещи бачкери не ви пука за никого. То цял живот си хейтите. Затова сте и на това дередже, де. Кобрата не го мислете- стотици милиони има, предприемач стана, а вие си ринете дъното от злоба и простащина. Не че го смятам за интелектуалец, ама поне постига нещо с това, което умее- бокс.

1

Анонимен

преди 1 месец

На никой нормален човек не му пука за фалшивия герой Кобрата. Грозен като ония таджики дето ги уловиха в Москва.Семката му оттам.