48

Паню Баирски

преди 1 месец

***!

47

Анонимен

преди 1 месец

Добре ги познава Събев, отвътре, както се казва. Така че, може и да не се харесва изявлението му, но е вярно. Иначе, когато отиде при тях с цялата си подкрепа, и той беше много възторжен. Докато не ги опозна.

46

citoyen

преди 1 месец

До Анонимен"Важното е, че на тях им харесва и е по взаимно съгласие."Ами те като типични мр*сници хем се кефеха, хем страдаха че са к*чки. Не получаваха, според тях, достатъчно благо от сайбията, за своите услуги и въртяха номера. Но той им каза "К*ви сбогом" и сега е тежко - хем ш*бани до откат, хем недоплатени, хем изоставени :(

45

Анонимен

преди 1 месец

Важното е, че на тях им харесва и е по взаимно съгласие.

44

Имаше

преди 1 месец

Една коза едно време на село казваше се Събка.... Та не знам тоя има ли нещо общо сексуално с нея или не

43

До 43

преди 1 месец

И това с личните карти, които искат...Еконт има връзслка с базата данни на МВР ли, че да иска документ за самоличност дори да тепратени доставки. Кога ще бъде разследван този човек за злоупотреба с лични данни?!!

42

ДА ЖИВЕЙ!

преди 1 месец

Да живей Дядо Еконтий!Много е гнусно да си работил с някого,да ти е гласувано доверие да станеш министър и накрая да се изплюеш гнусно.Думите,които използваш те определят като човек.Такъв цинизъм,заедно с този на Шиши и ББ не е имало никога в политиката.Тя е сведена до махленско ниво,а другите д-ви развиват изкуствен интелект и икономика.При Еконта има голямо текучество-заради добрата работна среда и заплата.

41

Делян Шиш Бишшш

преди 1 месец

Гарантирам, че е така!;)))

40

Анонимен

преди 1 месец

Много точно ги е определил! Браво!

39

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ поне се опитват да направя нещо, а Герб - ДПС се очертаха като пазители на мафиотското статукво. Дори Копейкин е по-добре от Герб-Дпс.

38

Изклатен демократ

преди 1 месец

Прав е, Баце и Шиши оправиха кирчовците, кокорчовците и мравояда, барабар с гнома докато те ги четкаха и перяха със съпунджията денков! Това се случи, ПП са едносезонно пролетно цвете, което увяхвя! Това е истината! Жалко, тъжно - но, такива са кадрите на посолството и намагнитизираните Баце и Шишо!

37

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой е "Дом" инант, но пък той си СЪб ев. Така че, п0--леко с тия домове и събове.

36

Анонимен

преди 1 месец

От поне 15 години насам в държавата Чалгария простащината процъфтява,затова и министрите ни са такива.А сега вече и депутатите.Тон даде една тиква и един чалгар и всички се равняват по тях.

35

ТИПИЧЕН ОЛИГАРХ

преди 1 месец

ЩЕШЕ ДА ОТВАРЯ ПЪТЯ :СКОПИЕ - СОФИЯ - МОСКВА

34

анонимен келеш

преди 1 месец

Парапети готови ли сте пак да се излагате като кифладжии пред президентството и коленичели да молите Чорапа за помощ?:):):)Снимките ви от преди 2 г са още актуални в мрежата:):):)

33

321

преди 1 месец

Събев е мафия Але Але Але. Това е новото мото на всяко ПеПе

32

Пхах

преди 1 месец

Дедо Еконтий им го нахендри :)

31

Анонимен

преди 1 месец

Интелигентният човек,Събев,се оттегля с достойнство,простака ръси простотии.Повече няма да те обиждам,природата го е направила вместо мен.

30

ТИПИЧЕН ОЛИГАРХ

преди 1 месец

С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ СИ ЖИВУРКА ПО КУРОРТИТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ И ИМА НАГЛОСТТА ДА СЕ ПОДИГРАВА НА НАРОДА...

29

754

преди 1 месец

Този плъх се прави на оригинален!