127

Анонимен

преди 1 месец

итн осигуриха на дъпъсъ повече секции в турция, големи патреоте продажни и зависими, подмениха вота на Българите

126

Анонимен

преди 1 месец

не са честни, статуквото промени изборния закон в последния момент, имаме си скъпи принтери и чували с хартии, които са им удобни за подмяна на вота, чували сме за Костинброд

125

Анонимен

преди 1 месец

в българия изборите бяха честни докато дойде симеон саксофонов и внедри интегралната бюлетина и преференциите. това е очевиден начин за купен вот който се и преброява с преференциите.

124

Анонимен

преди 1 месец

ТРИЕНЕТООО е цензурирана дума, с което сами си признавате колко спазвате журналистическата етика и при затриването на мненията на хората. жълтопаважнициииКак се чувсдтват облъчените българки отишли и омъжили се за днешните бедняци на запада, които си продават единствения имот и минават на каравана като имот? Сбъднахте ли западните си мечти да живеете богато и охолно или сте прецакани хахахаха

123

Анонимен

преди 1 месец

Обаче тъй като се избират марионетките на фондациите, западът няма нищо против изборните машинации. Даже няма нищо протев това, че марионетката Зеленски отмени изборите, и това е единствения му начин да остане на власт.

122

Никола Стефанов

преди 1 месец

Цели 21%. Изненадан съм, че в България са останали толкова много оптимисти.

121

Джордж Оруел

преди 1 месец

Демокрацията е много повече от избори; тя е процес,а не продукт.Така че Кънчовците, Райчевците и Кольовците или нищо не разбират,или виждат само някакви проценти. Критичното отношение към демократичните институции и процедури не са криза на демокрацията -- биха били такива, ако хората я отхвърлят,както е в Русия.Точно обратното: демокрацията е несъвършена по самата си същност и затова е в непрекъснат процес на промяна.Затова е немислима без гражданско общество,което е коректив на управлението.

120

Анонимен

преди 1 месец

комунистите от соца пасти да ядът-днешнитеуправници са завършени айдуци

119

Анонимен

преди 1 месец

никой не ви е виновен сами вълрвите след големите лъжци още от 90 година- те си живеят а вие и децата ви страдате

118

Анонимен

преди 1 месец

13% смятат,че се управлява по волята на народа.Е това са тежки наивници или някакви ***

117

Анонимен

преди 1 месец

Още помня мазните усмивки на Кирчо и Кокорчо след като ПП фалшифицираха изборите, *** нагло заявиха тогава "Очаквайте изненада" - ами много ясно като са манипулирани машините!

116

Избора е лесен

преди 1 месец

Избора е между внуците на комунистите от ППДБ, охранителите на комунистите ГЕРП, агентите на комунистите ДПС, олигарските на комунистите БСП , клоуните на комунистите ИТН и фашистите на комунистите Възраждане....

115

Ганю

преди 1 месец

Как,не разбра ли някой че БКП са ни вкарали в една МАТРИЦА от 1989?

114

бат Сали

преди 1 месец

Макс 1% дали има, кой не знае истината...

113

Анонимен

преди 1 месец

Как протичат ''изборите'' , и ФЪФ Бг : Всяка от големите политич. партии си е ПРИГОТВИЛА - ЧУВАЛИТЕ , И НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА НА ДРУГАТА , СЛЕД КОЕТО СЕ ПОДМЕНЯТ ИЗБОРНИТЕ ЛИСТИ , ...... С НОВИТЕ ЧУ-ВА-ЛИ ... Не случайно имахме инцидент /пропукване / и излизането на истината в гр. Костинброд , където на светло се видяха ПРЕДВАРИТЕЛНО , подготвените БЮЛЕТИНИ .... Ама , какво от това , било ''нормално'' в Бг .

112

Анонимен

преди 1 месец

Професор , ама от САЩ :''Никъде по света , НЯМА честни избори ''...., само в Бг имало вярващи за обратното , и то 21% , което означава че цифрата е измислена , не вярвам цифрата да е над 1 % ...

111

Анонимен

преди 1 месец

Вервам, че Киро е фалшифицирал изборите с "един кон"!!!

110

Анонимен

преди 1 месец

До като Борисов е във власта...никога няма да има честни избори...

109

пияница мистик

преди 1 месец

Само изключително пpocт човек може да се надява, че политиците от тази или онази партия ще го направят щастлив и богат :))) Аз гласувам винаги за ГЕРБ, защото противно на комунистическата пропаганда виждам, че Бойко беше начело на България цели 12 години и тогава всичко беше спокойно и тихо. Нямаше инфлация и противно на внушенията на другарете никак не е ***. Те нека си фантазират и лъжат, че бил чел само една книга и имал чекмедже с кюлчета :))))

108

Чери00

преди 1 месец

ДА БЕ, ДА! ВЕРВАМЕ ВИ!!!