11

Анонимен

преди 1 месец

Нищо чудно да е фалшива новина за ПиАр на кралете. Хора с по 2 зъба в устата, гладни и 100 пъти по-болни и ограбвани от тези мошеници, ще съчувстват на кралицата. Това е то качествената пропаганда - то те граби ти го жалиш. Само сеч за тези изедници и гадове, които искат да намаляват населението. Във Франция добре ги бяха подкарали.

10

Анонимен

преди 1 месец

Не ни интересуват! В България пенсионери които са работили за държавата са на 4-500 лв пенсии. Няма никакво здравеопазване за тях или е на унизително ниско ниво. Ние да тръгнем да се притесняваме за някакви хрантутници които не са видели един ден работа в живота си, не са се трудили да платят една сметка, а от раждане до края си живеят на гърба на плебса. Тях ли да съжаляваме и оплакваме? Това са кърлежи и пиявици, дяволи, а не някакви герои, както ги представяте. Кога статия за пенсионерите?

9

Анонимен

преди 1 месец

не я мислете *** , тя ще се оправи. имат неограничен ресурс от лекари и пари.

8

Анонимен

преди 1 месец

Наистина е изключителна жена, да хване сама тежкия молив, да напише 4 изречения и неистово усилие. Сигурно си е разранила пръсите милата и й е влязло черно под ноктите, вече прилича на ***, Уилям няма да я пипне с месеци. Интересно, какво ли е правил баснописецът на двора през това време? За какво изобщо плащат на този безделник? Има да напише 2 речи на месец и 30 писма, а гадината се скатава. Сигурно е лупал готвачката в конюшнята по стар обичай за прислугата, датиращ от над 500г.

7

птица

преди 1 месец

Щом с някой се гордеят, положението му не е добро.

6

Фабрика за лъжи

преди 1 месец

Наглосаксонски театър. Нима има хора които да вярват в цялата тази скалъпена история? Всичко е театър с цел Кейт и Уилям да не бъдат агресивно следени и обсъждани и да има по-голямо "съчувствие" към тях спрямо Мегън и Хари.

5

АнонимеН

преди 1 месец

ГОЛЕМА РЕЧ БЕШЕ: ИМАМ РАК МОЛЕТЕ СЕ ЗА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ БЕЗ БРАТА НА СЪПРУГА МИ УИЛЯМ И ЖЕНА МУ :D

4

Анонимен

преди 1 месец

жалко,останала 30кг

3

до Кои са тия

преди 1 месец

трето разрядни актьори са в сапунен сериал.

2

Анонимен

преди 1 месец

Безделници

1

Кои са тия

преди 1 месец

Кейт и Уилям? Кои са тия? Музиканти някакви ли?