69

Руя

преди 1 месец

Ей лопатар не ти ли тежат рогата.Като разкарат Киро и ти си аут ,Лена докато е млада ще се опита да се продаде някъде.

68

Анонимен

преди 1 месец

Гьонсуратлък е мека дума. Не стига че цяла България го смята за лос, с рога до ел мрежата, не стига че като си отвори устата се изказва на ниво от 5 клас, ами и мнението му сега ще четем. Много скоро ще избие тази ревност, която сега той потиска от властта която има. Свърши се тая, тежко и на Лена парапета.

67

Анонимен

преди 1 месец

Ти внимавай за предпочитанията на младата майка...Не усещаш ли как пролетно време всичко израства? Особено рогцата:-))

66

Анонимен

преди 1 месец

Пп кога ще връщат - милярд от енергетиката

65

Тото

преди 1 месец

А вие не искате избори, за да продължите да крадете...

64

Егати

преди 1 месец

...лъжеца! Преди 9 месеца уговорката е , че ще се обсъжда работата на всеки един министър от двете групи, и тогава да се назначават! А те направо си натрисат списъка !Не можело да се предлага министерски съвет без тяхно желание, а те упорито натискат Габриел и Желязков за премиер, след като те са им отказали? И как така стана, че Габриел се оттегли като премиер, и целият министерски съвет на ПП увисна! Тия изобщо усещат ли се, колко са нагли? Май Радев ги научи,че.всичко им е позволено!

63

Гошо

преди 1 месец

И лена иска Киро, ама взе теб...

62

Смешник!

преди 1 месец

Денков, Петков и Атанасов в прав текст си признаха, че са принудили 11 действащи министри от тяхното правителство да подпишат фалшиви декларации, че не са подписали съгласие за 18 месеца да са министри, след 9-тия месец с министър-председател Габриел!

61

Анонимен

преди 1 месец

Герб предпочита фалшиви избори!! С тази ситуация ще дерибействат 1000 години!

60

Ужас

преди 1 месец

Щеше да ме е срам да ме показватАко някой приятел пред цяла бьлгария бе подпрял жена ми на парапета

59

Анонимен

преди 1 месец

Мирчо завряния зет - ше фаща пътя към Ямбол :)))

58

Анонимен

преди 1 месец

Това е ясно от 9 месеца. Ако добре познаваш ситуацията и политиката в България, както и политическите партии, 90% Герб целят това от началото. Фактологично погледната, няма силна политическа сила управлявала няколко мандата, и спечелила мнозинство при посл.избори няма да се примири с сглобка, особено ГЕРБ при многобройните "недоказани" схеми и грешни, струващи на държавата и народа милиарди, НО нали аз съм добре, вуте да му мисли. Недейте мислете за утре и за себе си само, погледнете по-напред!

57

Анонимен

преди 1 месец

Този май не е уверен, че детето на лена мустаканката е негово.

56

анонимен

преди 1 месец

от тия няма ли поне един да замълчи от кумова срама, не стига ,че са некадърни и се оака-ха, ами го слагат на вентелатора. Хайде генерал Наско да ги качва на влака и направо в Канада.

55

Анонимен

преди 1 месец

Politico: 19 подчинени на Мария Габриел в ЕК са напуснали, товарила ги е с нейни лични дела

54

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно, че Марчето се изложи яко. А това не е единствената, която служебно се натиска с чужденците от работата, и се ожени за такъв, целта и беше да избяга от БГ, за да се пише успяла, но не беше много успяла, защото всички подчинение не я долюбваха и напускаха периодично.

53

Алов

преди 1 месец

_Рогоноско пак се показва неподготвен_

52

Нина

преди 1 месец

А бе какъв акъл трябва да имаш,че да се довериш на такива като тия да управляват държавата и да очакваш,че ще направят нещо добро?! Това са някаква банда от негодници,които се занимават само с мошеничества

51

Хаха

преди 1 месец

ГЕРБ предпочита избори а не да се занимава със такива дребни мошеници и интриганти който са дошли да си напълнят джобовете във България

50

Анонимен

преди 1 месец

Тя и Ленчето предпочита парапети а не голи охлюви...