65

Талибански промени

преди 1 месец

Повредите в Конституцията на изключително Просто Киро и "*** България", са доказателство за зловредност и работа срещу демокрацията и конституционния ред на тази престъпна шайка, дошла да унищожи правовата държава и конституционния ред. Те са шайка некадърници, шарлатани, измаммници, Продажници и талибани.

64

Анонимен

преди 1 месец

В списъка на "Повредата" на Киро, Боко и Пеевски трябваше да бъдат и Зеленски, Тръмп, Ердоган и Урсула. Те нямаше да откажат.

63

54321

преди 1 месец

Шах с топа. Играта се играе само от двама а ние си мислим че са повече.

62

Анонимен

преди 1 месец

СЕГА РАДЕВ ЩЕ ВПРЕГНЕ ВСИЧКИ СИЛИ ДА ИМ ВЪРНЕ ЖЕСТА! НООО ЩЕ СТРАДА ДЪРЖАВАТА И ЩЕ СЕ ЗАБАВЯТ ВСИЧКИ ПРОЦЕСИ!РИСТЬО ЩЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ПРОМЯНАТА НА КОНСТИТУЦИЯТА! ВЕЧЕ БЕШЕ НЕДОВОЛЕН ОТ ЗАКОНА ЗА ИЗБОР НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! ЗАБРАВИЛ, ЧЕ ТОЙ ГО НАПРАВИ! РАДЕВ Е ДОСТА ЗЛОПАМЕТЕН И ЩЕ ГО НАПРАВИ! ЩЕ ОБВИНЯТ ББ

61

Анонимен

преди 1 месец

Това са последствията от поправките на Конституцията от Христо Иванов. Да има идея централен банкер да бъде премиер, когато на всеки е ясно, че централните банкери са политически независими и не се докосват до политика. Много глупави закони сме виждали, но това сякаш е върхът на некадърността. Интересно ако няма нито един кандидат за служебен премиер какво ще правим. Как можаха ГЕРБ да се вържат на идеите на този кръгъл ***?

60

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

хорица, които нвмат никакъв РЕАЛЕН правен опит, ( ицко Лодкаря, славов , Лелката от стола) , промениха основния закон и го направиха на миш - маш. Те си забъркаха тази каша, сега ще си гледат резултата и ще реват

59

Анонимен

преди 1 месец

Новина от 28 юли 2023 година Общо 166 депутати от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС внесоха в петък общия проект за промени в конституцията, които предвиждат ...отнемане на контрола върху служебното правителство от ръцете на президента ....+++ Като махнем ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС от властта може новите депутати да върнат предишните текстове от Конституцията, които бяха добре премислени за разлика от новите текстове.

58

Анонимен

преди 1 месец

Тримата от БНБ не са удачен избор за служебен премиер точно сега заради подготовката за приемането на еврото и в БНБ има страшно много работа покрай това.

57

Анонимен

преди 1 месец

Трябва тогава и нов шеф на бНб или нов на Главчев.

56

Анонимен

преди 1 месец

каква е вероятността радев да избере радев?

55

Анонимен

преди 1 месец

Всичко това е дело на Мравояда. Време е той да напусне политиката, след като Баце и този път го прекара с 200!

54

Анонимен

преди 1 месец

"Ако правилно съм информиран, управителят на БНБ е питал ЕЦБ дали може да стане служебен премиер" - бантустанците са били, са и ще си останат ***, над които други трябва да владеят!

53

ПУТИН Е ОЛИГАРХ

преди 1 месец

КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЖЕ, ЧЕ НЕ Е?... В РУСИЯ НЯМА ПАРЛАМЕНТ, НЯМА ПАРТИИ, НЯМА ХОРА - А САМО КРЕПОСТНИ, КОИТО ЗАГИВАТ В ОКОПИТЕ, ДА ПАЗЯТ ИМАНЕТО И ЖИВОТА НА ОЛИГАРХА ПУТИН

52

Тенгри кан

преди 1 месец

При перманентните политически кризи, които ще продължат, разбира се и ще доведат до края на държавата България, ролята на царската институция наречена Президенство нарасна, доби огромна тежест, още повече, че президента е и мажоритарно избран. Бъдещето на олигархичните кръгове формиращи основните политически партии е застрашено, както и на хранениците им фирми, лица и ботове в нета;))) Затова се предприе радикален курс да се задържи управлението в техните ръце чрез промяна на основните закон.

51

абе

преди 1 месец

Май ще трябва да се промени конституцията. И без това не са я бутали вече 3 месеца близо.

50

Анонимен

преди 1 месец

Петър Чобанов

49

Тенгри кан

преди 1 месец

До Анонимен 42Ами, много пречи, мой човек! Съхранява властта и влиянието на ГЕРБ и ДПС в онези 2 месеца на "политическа пауза", паузата необходима за рестарта на държавата. Идеята да се разпуска НС от президента и сам той, по негово усмотрение да назначава служебен мин. председател е отнемане на управлението от Изп. власт и предаването й за 2 месеца на Президенстката институция, която е лош образ на царската институция. Но, при нас, ролята на царската институция много се засили;)))

48

който и да е

преди 1 месец

е по добре от бърсалките на руския агент Гумен Крадев....

47

Анонимен

преди 1 месец

Ми явно е време за конституционна реформа :) ха ха ха

46

Анонимен

преди 1 месец

Ми щом такава е риформата на Конституцията ще посочи политизиран МП и това е, какво има да му мисли! Така е наредило НС, те нали искаха сичко те да нареждат каквота са наредили това е, да не се сърдят.