279

Антон

преди 1 месец

Каква висша форма бе ! Не виждате ли *** политици ще хората не искат да гласуват.Аз лично ще, но повечето няма и резултатите ще са същите.Само ще се дават грешни пари за избори

278

от нафталина

преди 1 месец

ако в българия беше приложена някава процедура по ,,лустрация",колко ли от днешните политици биха били политици? Например бойко автокрадеца....и той щеше да е в забравата,но както виждате,кадрите на БКП бяха реабилитирани на 100%,и сега им ядеме ,,маришките кефали".И за майтап,днес ако не си от тъмно-червеното потекло,освен да работиш на смени в България,за друго не ставаш.Освен ако не си по-ербап и не им теглиш майните и хванеш пътеките за белите дръжави.Комунизма е тумор.

277

Анонимен

преди 1 месец

Като не разбираш от финанси защо плямпаш и намесваш Русия, която няма нищо общо с корумпираната от американски пра се та българия?

276

Щирлиц

преди 1 месец

Избори в България няма,губернаторът се назначава от Посолството.

275

Анонимен

преди 1 месец

ББ е обладан от обрачите от фирми защото зад ББ надничат структори като манджо който се е оплел с дпс и други про руски обръчи, който смучат по 15-20 милиарда от Българските дануци всяка година. защо искам приеманро на еврото, защото всички механизми на бг институциите ще трябва да се синхронизират с европейските И тогава искам да видя таксите на бг банките който ни рекитират при всяка услуга, искам да видя застрахователните изплащания, искам да видя мобилните такси, искам да видя ддс -то коет

274

Анонимен

преди 1 месец

И двамата за тези хубави работи дето сте ги свършили трябва да влезете в затвора -- защото това са кражби от бюджета в полза на чужда държава. Били сте и незаконно на власт чрез измама на изборите. На новите избори не трябва да бъдете допускани за регистрация.

273

Анонимен

преди 1 месец

Тулумбарий ,дърпай с 200

272

Анонимен

преди 1 месец

Пее ти петела защото Калин Стоянов е мвр шеф.Щете хванат у домати стачкуващите.

271

Анонимен

преди 1 месец

278 Това не ти е БКП/БСП 1944, нито ПП и компания- алабала с президента и черепа, с Маджо, "да изчегъртаме Борисов. ГЕРБ получиха мощна подк.епа от Брюксел, от ЕК, ЕП и ЕНП.

270

Анонимен

преди 1 месец

Само правителство без ПП ще спаси страната. ПП е проект създаден за да унищожи ГЕРБ. ГЕРБ трябва да отсвири ПП,ДБ и да направи правителство без ПП, поне. ДБ и без друго, са само една патерица. Всяко участие на отровния дует ПетковВасилев във властта е порочно и опасно, за България. Ще доведе страната до настоящия колапс, дори и по-дле. ПП - профан до профан, аматьор, до аматьор. Така и не се научиха 3 години. Няма и да се научат.

269

Анонимен

преди 1 месец

Що не сменихте Калин Стоянов,пък тогава да видим дали щеси победител,мръсно животно.

268

Dinosaurus

преди 1 месец

я! Троловете се активизирахте, Кирчо и Кокорчо развързаха кесията. И какво ви нерви, че електората определя кого подкрепя? Носталгия по комунизъма със 99.99% подкрепа за БКП? Че "новите лица" какви са - червени синчета и внуци от Харвард. Ама вече няма кого да експлоатират и не искат да го разберат. Затова Габриел стана новото красиво лице на мафията, а Харакирчо и Финансенчо - старите и грозни лица. Че и истерични от страх от изборите. Щото Подмяната не стана! А вие си тролете, за това ви плаща

267

50 копейки

преди 1 месец

Варненския бакшиш искал да управлява -голем смех.

266

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане ще направи точно като Славчо, а именно, ще гушне солидна сума ще разтега локуми и ше сдаде мандата на следващия, така че другари докато рези лица не бъдат изчистени не очаквайте промени

265

Полковника

преди 1 месец

Май наистина трябва да се сменят шефовете на службите в България. Защото , ако тези служби наистина работеха, днес щяхме да гледаме всичката явна политическа шайка в затвора ! Извършват национално предателство явно и посред бял ден , безнаказано и с нечувана наглост !

264

Властта изисква ум!

преди 1 месец

Бойко Борисов е слаб политик, щом досега още не е разбрал, че веднага след края на войната срещу Украйна ще бъде изправен на подсъдимата скамейка пред Военния трибунал. Говори се, че председател на трибунала ще бъде знаменития Николай Ненчев...

263

Паметлив българин

преди 1 месец

Ако хората отново гласуват за цялата политическа шайка , значи си заслужават не само увеличение на цените на всичко , но и последващото фалиране на цялата държава! Купувайте газени ламби с шишета номер 8 ! Идва вече момента за тях ! Още от лятото.

262

Mopcku_

преди 1 месец

Нагъл ненаяден крадлив д1ртак, заслужаващ нищо повече от решетки, където да остане до края на съществуването си

261

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 263И с кой ще го замените бе умници? С други шмекери на дребно ли? Не ме кефи, ама кажи нещо по-малко зло? При него поне вървяхме напред. При тоя преобладаващо *** и крадлив народ какво по-добро заслужаваме? Самата дама, дето публикува снимките с кюлчета призна, че колко и да го е плюла никой не й посегнал. За разлика от президенто и пп татата. Ама"Боко бил крадлив"! Другите не крадат? Само дето влачат с чували. Вземаме заеми за увеличените пенсии. Нищо не се строи.

260

Анонимен

преди 1 месец

До sdА мустаката Лена? "Кой ще ми каже".