34

До Анонимен 31

преди 1 месец

Мокрият сън на крепостният селянин,мечтаейки да целуне ръката на другаря *** докато стои във външната си тоалетна,

33

Анонимен

преди 1 месец

Тея досиета да не са турени в някой талашитен шкаф в папки, та толко лесно да ги отраднат? Май още не са излизли от 60-тте Е, вие няма да се оправите в Москва, където и кафе не можеш да си купиш просто така.

32

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

ИЗНЕНАДА!

31

Анонимен

преди 1 месец

След сигнал, и след проверка, се оказало, че липсват "допълнителни файлове". А пък гражданин намерил и предал личните досиета на изпълнителния директор и трима заместници ... Ииихаааа! Мафията си има цял контитент, и континента си има мафия, и си я гледа грижовно. Тъй де! Европол да не би да е хванал някого? Ко стана с Кайли?

30

Анонимен

преди 1 месец

Ха хааах.На Шпионите досиетата им откраднали!!-:) Отлично попадение!

29

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е едно жидо-масонско мъртво родено недоносче , на което логичния му край идяа.

28

ze nigmar

преди 1 месец

Тука некой гепи:)))

27

Бай Дрън

преди 1 месец

А на Урсула досието още в мазето ли е? Да не е изчезнало и то?

26

Анонимен

преди 1 месец

Така е като търсиш полова неутралност вместо професионализъм, това се получава. Не може някоя чавка, която е обучавана от Сорос да я тикаш в професионалните сфери. Тя може да НР, ПР, секретарка, но полицай или спец по кибер сигурност, няма как да стане. Има си полови дадености, то само като вземеш времето, за което всяка жена си прави грим и прическа всеки ден, това е 1ч, през това време хакера се обучава. За 10г разликата става катастрофална за фустата. Това са 3650 ч труд по-малко.

25

Пояснявам

преди 1 месец

Инаше такъв случай и в КНДР. След следствие и съд разстреляха обвинените със зенитни малокалибрени ПВО системи.

24

Анонимен

преди 1 месец

Цирк, абсолютен. Положението в цяла Европа е цирк. 2100 Европа ще е само брадати и бирки, Европа беше превзета без война.

23

Бaй Kypти

преди 1 месец

Kpagнaт, нивнaтa мaмa aйgyшka...

22

Анонимен

преди 1 месец

ЕС не е това което беше. Интересуват се само от крадене, ЛБТМ и лобизъм, а не могат да осигурят елементарна сигурност. Преди месец изчезнаха плановете за сигурност на Франция за олимпиадата, които бяха в лаптопа на дребен чиновник... Това е примитивизация на основни дейности на нормалната държава. Без сигурност бунтовете на малцинствата стигат до революция. Очевидно дните на ЕС са преброени и те го знаят, в момента искат да оберат периферията максимално и да потънат последни.

21

РАЗТОПЕН ОТ КЕФФФФ

преди 1 месец

Мачкай, Вовче-е-е!

20

Дарк

преди 1 месец

Някой наш джебчия ще и вземе и очилата без да разбере.

19

бравос

преди 1 месец

Хихихихи

18

Анонимен

преди 1 месец

Европолите да изчаластрят зеленото Щекатило който ще помоли укр президента и последният ще напише нови досиета казвайки послезното резуме е най премислено, истинско и съответстващо на еу потребности. Двамата Зелески и Дембилов го могат. Ще напиша. Ще заверят тескеретата само и само ЕУ пари, оръдия, боеприпаси и по над свръх бройни батальони с натовски граждани да прати в Киев, че днепретите зеха да се озанадокензватСговнаотЛайняната скала

17

Малко Факти

преди 1 месец

Всички путинофили си бият жените. Те за това идват при атлантиците.

16

Всичко е ясно

преди 1 месец

Това е работа на руснаците.

15

Христо Христов

преди 1 месец

И що Европол да не са корумпирани и престъпници като останалите в ЕК и ЕП? Нали и те са демократи с евроатлантимески ценности?!