101

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Положително е че така не се увеличава емиграцията на младите.

100

Анонимен

преди 1 месец

То и ЦСКА уж го разцепиха на две и пак е 10 класи над най пeдepacкия отбор в България ФК Кeнефcки Подуене

99

Анонимен

преди 1 месец

Ами жилищата са недостъпни вече и затова сте стигнали до този извод. Няма лошо нека си живее народа както иска , тъкмо внуците да обгрижват бабите и дядовците си.

98

ДА ЖИВЕЕ ЦАРСКО!

преди 1 месец

СЛАВА НА ЦАР БОРИС!

97

стринаурсулово време

преди 1 месец

По байтошово време карахме само москвичи и жигули, а по царборисово време карахме само ЧИСТО НОВИ МЕРЦЕДЕСИ. Носталгията ме удари по доброто старо време с мерцедесите, когато не трябваше да затваряме буркани.

96

байтошево времи

преди 1 месец

По царско време си беше най-хубаво.

95

Анонимен

преди 1 месец

По време на Развития Социализъм се появиха Радио Гугутките и всеки ден очаквахме новина: "Кога - ние чавдарчетата, пионерчетата и комсомолчетата да отидеме да маршируваме с червени знаменца по площадите да славим КОМУНИСТИТЕ!? След това се появиха Телевизорите и всеки ден имаше раклами за 'Маршове по площади в името на КомунКоминтерните" След 1989 хитрата лицица - комунисти станаха Чалгари и така увъртяха детските умове, че сега детето се учи, че телефона произвежда домати, чушки, картофи!

94

Анонимен

преди 1 месец

От това младите да живеят близко до техните майки, татковци, дедовци, баби....и да си помагат взаимно.... Какво по - хубаво от това? Точно това е родата! Нали точно род, род, род прави народ!

93

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

ама за сметка на това вече на 12 години девствени - няма! а ние с бабата се взехме девствени на 2 пъти тия години!!

92

Анонимен

преди 1 месец

И след това забравят за мама. Така на съседката торбите за смет стоят със седмици преди вратата. Няма кой да и купи нито хляб, нито храна. С бастунчeто ако успее да се досурне до асансьора, слиза на партера да причака хора, на които дава пари и списък с продукти. Синовете на покойния и съпруг никой не ги е виждал от както почина баща им. Жената ги е изгледала от 2 годишни. Боже, колко мъка има на то"я свят!

91

Анонимен

преди 1 месец

30? Имам познати над 50 години и още живеят с техните.

90

Митко от Варна

преди 1 месец

Защо всеки един от коментиращите тук се стреми към това и това е негова основна цел в живота, Митко от Варна да живее зле, да изкарва малка заплата и да няма гадже? Защо ми го причинявате? Кажете ми?

89

байтошево лошо времи

преди 1 месец

В евроатлантическо време караме само нови мерцедеси, а магазините са претрупани със стока. Хората вече затварят буркани само за удоволствие и като хоби.

88

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление е така, но в тази държава никога не е било въпрос на личен избор. Това го знаем много добре, както и причините. А това да живееш на квартира с още 3-5 души също не е приятна алтернатива, и не е признак за успех в живота, даже напротив.

87

Анонимен

преди 1 месец

Ергенския данък има смисъл само след като се промени иконимиката и заработи. При добра заплата и бесрочен трудов договор вече е много по-изгодно да има деца и ги храни и данъка се обесмисля. Но трябва да има и население. Без млади жени и мъже достатъчно каквото и да променят и икономика даже пак няма да стане нищо.

86

Гнусссс!!!!!!!

преди 1 месец

Ей путинофили, това че сте бедни и неграмотни, не означава че нормалните българи, които работят и изкарват по 3-4 хиляди лева(а някои и много повече), да се съобразяват с вашата некъдъpнocт. Живеем в отворен пазар - умните и добрите просперират, а лошите и негogните изостават. Приемете си съдбата. Бедняци сте. Взимате само грешни решения. Отивайте да инвестирате наследените си от родителите имоти в Исторически Парк и в Марто Нотариоса и не ни занимавайте повече с неволите си, много моля! Гнyc!!!

85

тъпомер

преди 1 месец

Стига с тая Испания,оправете първо България.Испания та Испания,де го чукаш де се пука?

84

до 84

преди 1 месец

И аз съм сам. Всички починаха, а младите избягаха преди 25г. За Испания някой даде пример и понеже племенника е в Испания от 20 години - случайно знам как е там. Няма смисъл да се изнервяте какво споделя някой. Предимството на старостта е опита. От опит споделих. Да живееш с децата си е безценно. Стига разбира се те да осъзнават това. Лека и спокойна вечер!

83

тъпомер до 96

преди 1 месец

Хубаво си яхнал метлата,на нея си остани очиларко с поетичиски наклоности,чалга по време на така наречения комунизъм нямаше,а имаше дръжка на метлата за разни набедени сладкодумковци.

82

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не се е променило от след социализма! Сядам на метлата. Включвам пръцпръципръфнята и започвам да обикалям земята. Метлата с криле ме носи до небесата. Гледам долу, а там човеците се чудят как да хврътнат горе, като мен! Та човеци, хвашайте метлата, почистете земята, ще настане слънчев ден и ще хвръкнете с метлата като мен! Днес е комунизъм в пълен екстаз и всички играеме чалга с вас! Чaлгата днес света владей, и който не знае, как да си врътне тpътката на тротинетката, зле живей!