83

Николай Йорганов

преди 1 месец

И Градев , както и цялата клика във фиде , трябва да бъде подновена

82

Анонимен

преди 1 месец

И онази Кунка, президента на ФИДЕ трябва да бъде изхвърлен...но първо да бъде обладан от президента на Африканската федерация, няколко пъти

81

Зеле с ориз и гъби

преди 1 месец

Още един облъчен от хипнозата на ШАЩ, светът се обърна с главата на долу и всички боклученца се изтъркляха от скъсаните и протрити дънки.

80

ОБЕКТИВЕН

преди 1 месец

АМАН ОТ ВСЕЗНАЙКОВЦИ !ТОПАЛОВ СТРАХ ТЕ Е ОТ РУСКАТА КОНКУРЕНЦИЯТАЯ ЛИ?

79

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 месец

Голям шахматист и голям Човек!

78

Така е

преди 1 месец

Всеки знае,че на мача Топалов с крамник, в личната тоалетна на крамник намериха кабели за Интернет. И може би само съвпадение е фактът,че след всеки свой ход крамник ходеше в тоалетната. Тогава шахматния свят общо взето не подкрепи топалов, но.....оттогава мач в русия не е имало ?......... съвпадение. А от мениджъра на Топалов знаем,че са били заплашвани даже и с убийства, ако Топалов откаже да продължи мача. Толкова за руската широка душа...

77

Шериф

преди 1 месец

Това, че си добър в шаха не значи, че си много умен, чоджум.. Глей си дъската и не си пъхай гагата в политиката, щото ще загубиш много партии!

76

Браво на Топалов

преди 1 месец

Щом Гари Каспаров е обявен за враг на днескашната руска власт, значи нещата са много зле там, а човека е легенда в шахмата.

75

Русия

преди 1 месец

Туркофила е много бит от руснаци, иначе говори за демократичност. " две малки федерации със 100 члена имат повече гласове от Китай или Индия. Това не е демократично, а абсурдно". А каза ли за ПОСОЛСТВОТО

74

Анонимен

преди 1 месец

В Рейкявик в мача Фишер - Спаски от 0-2 за Спаски резултатът стана 5-2 тогава съветското КГБ разглоби стола на Фишер даже и хастара разлепиха, но намериха една умряла муха .На финала 2006 г между Топалов и Крамник руските служби правеха с нас каквото си искат даже и заплахи .

73

Пешо

преди 1 месец

Този ще се задави от злобата си.

72

Анонимен

преди 1 месец

То ако ще изключваме за агресия, първо трябва да започнем от САЩ.

71

Анонимен

преди 1 месец

Защо Веско не си гледа дъската, ами дава акъл и се меси в политиката. Язък му на успехите.

70

Анонимен

преди 1 месец

Весьо,чедо,що не си гледаш пешките и не си вреш гагата дето не трябва...

69

Съвет:

преди 1 месец

Топалов, нали знаеш френската поговорка - "Обущаря не по-високо от обувките"? Гледай си шаха и кефа, и не ставай за смях!

68

Анонимен

преди 1 месец

Рашка трябва да бъде изключена от всички цивилизовани събития и организации.Не мисля,че в 21 век трябва да се толерират диваци,нападащи съседна държава,убиващи хора,мародерстващи...това са неандерталци и нямат място в цивилизацията.

67

Шахматист

преди 1 месец

Винаги много съм се радвал на победите на Топалов. Сега, обаче ме разби с изказване. Не виждам смисъл да се правят такива коментари от спортисти. Иначе да попитам Топалов - като ще изключваме държави, не е ли редно да започнем от Израел ? Защото терористите в Украйна избиха много повече руснаци и българи, отколкото Хамаз в Израел. Но цивилните жертви от СВО на Русия за 2 години са по - малко от тези в Палестина. Везните нещо как ги виждаме ? Под различен критерий май.

66

Боклуци

преди 1 месец

долни!Слава на Русия!

65

Дж

преди 1 месец

Още 1 умник. Дай първо да изключим Израел, окупатор от 75 години

64

М.Петров

преди 1 месец

Грозно е, когато един добър шахматист говори необмислени глупости.