398

Слава на Русия

преди 1 месец

До 123Ти на коя планета си и, на какви субстнации ? Май само ти виждаш някаква друга картина различна от реалната? Щом украинците побеждават, защо продължават да реват за оръжия и все ДАЙТЕ, ДАЙТЕ, ДАЙТЕ. Е да, ама вече всички видяха, че кацата е издънена и никой вече не налива вода в нея, само нашия тагадъков се пъни.

397

Анонимен

преди 1 месец

Поредната статия в стила "октрихме топлата вода".

396

123

преди 1 месец

Ватницитe тази война я загубиха още на втория месец. Ако ще и 10 години да се пънят още Киев ще го видят през крив магарон. Само родните бeздарни русофилчета до последния им дъх ще лъскат на портрета на путин.

395

...

преди 1 месец

Еми капитулирайте и да се свършва! Достатъчно жертви.

394

Анонимен

преди 1 месец

Закривайте измислената дъжава, стига са гинали невинни хора и от двете страни

393

Бай Оня

преди 1 месец

Крайно време е да се смаже Киев! Да се смаже главата на змията. Но най-вече трябва да се смаже Лвов и Галиция където е основния змиярник но укродебилите. После пак ще построят Киев, но вече отново като руски град, майката на руските градове. Вярно много ще загинат, но бог ще познае праведните.

392

Деди

преди 1 месец

Каква ти тревога, то си е направо за голям страх! Е, сега вече осранните наистина ще се о-се-рат!

391

Анонимен

преди 1 месец

Е,...нали сваляха всичко,защо се тревожат...?! Или като със загубите- 31 000 убити,трябеат ни още 500 000 да ги попълним...горките безкрайно неумни украинци...!!!???

390

Анонимен

преди 1 месец

Войната е загубена. Спрете и преговаряйте капитулацията. Достатъчно бедни хорица пратихте на смърт.

389

Анонимен

преди 1 месец

Да ги палят и към Кieв

388

Анонимен

преди 1 месец

Във Варна да му мислят

387

Руснак алкохолик

преди 1 месец

До Кравар ЕвроатлантикМай не разбра, че руснаците просто унищожават украинската армия с ограничен контингет предимно от милиции и резервисти. Да си осигурят спокойстви три поколения напред. Русаците въпреки провокациите си пазят редовната армия непокътната за тази на НАТО и още не са започнали в Украйна.

386

Анонимен

преди 1 месец

Цирконите чакат разполагането на петриъти платени с наши пари. Снимки със свален циркон не видехме, но видео с попиляването на ракетни установки петриът видяхме. Отбиха на 100% руските ракетни атаки. Но защо останаха без ток и разриваха останките на сграда на ГУР не разбрах.

385

Анонимен

преди 1 месец

"Москва обявява обсегът й за 400 км, но всъщност е 1000 км". Ха, гледай ги ти тея "***"

384

Прав си друже

преди 1 месец

"Не вярвам да си хабят цирконите за град останал почти без ПВО" Това каза бивш американски генерал "В Харков и Одеса иранските шахиди се разхождат като пенсионери на пазара посред бял ден "

383

Демокрация е

преди 1 месец

Който има бол ракети, ша ги трупа на пазара. Който няма, ще духа супата.

382

Нали уцелват всички

преди 1 месец

ракети и само падащи части от ракетите правели золуми! От какво ги е страх след като са ги откривали даже всички тези свръхзвукови ракети? Не виждам причини за страх! Явно има нещо друго, ама не го казват!

381

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

За кое незнайно селце се бие великата руска армия? Нали щяха до Берлин да стигат за 2 седмици.

380

Анонимен

преди 1 месец

Каква тревога бе? Нали напредваха към Москва, едва ли не ве1е бяха пред портите? Нали щяха всеки момент да побеждават Русия? Защо се тревожат?

379

Познавам руснаците

преди 1 месец

Обикновени хора, но железни, главно по Сибир. Върхушката в Москва и Санкт Петербург е в пълна деградация. Както и в София и ЕС.