20

Анонимен

преди 1 месец

Слушайте бе, Андрешковци, един безплатен съвет! В селото ви няма кръчма, в която качествена бутилка вина да е ПОД 40 ЛЕВА! Въвеждате 10 лева ТАКСА за всеки турист! Събирате за един хубав общински ПАРЦЕЛ, минимум 1000 квадрата, за Лекаря си! ПО СЛУЖЕБЕН ПЪТ му събирате всичките 14 папки с документи разрешителни и прочее за СТРОЕЖА на една малка спретната КЪША, в която да живее ТОЙ и СЕМЕЙСТВОТО МУ! СТОТИЦИ МИЛИОНИ УСВОИХТЕ ЗА КЪЩИ ЗА ГОСТИ, а за Лекаря си нямате, а?

19

маалатъ

преди 1 месец

"""""Най-малкият град в България е без аптека и лекар""""" ------- Скоро и в големите градове!!!!

18

Икономика за всички

преди 1 месец

За 250 души никой няма да отвори аптека, защото е нерентабилно. Държавата аптеки няма отдавна. Социализмът свърши. Обаче щом има 3000 гости в хотелите и ресторантите, значи това трябва да се финансира от тях. 3000 лева са достатъчно, за да се наеме един фармацевт да работи на редовна смяна. чки

17

Помня

преди 1 месец

Решението е подвижни аптеки и лекарски кабинети. Преди няколко години управници откриха куп пречини , това да се случи.

16

аз

преди 1 месец

Като в русийката.

15

Отварикс

преди 1 месец

То в големите градове не останаха а пишат за най малкия .... :D

14

Потърпевш

преди 1 месец

Знам кво е да няма аптека в Мелник. Веднъж така се напих, на другия ден такъв махмурлук имах и такава глава ме цепеше. А няма откъде един алкасайцер да си купи човек.

13

българина

преди 1 месец

статута на град се дава според хората, няма хора няма град. Това е село, в колко села има аптеки? то и преди 1989 в селата нямаше аптеки, какво реват не знам! поредния резултат на атлантизъм. Сигурен съм, че половината са гласували за него!

12

Анонимен

преди 1 месец

Другари, всичко опира до организация и интелект на обществото.

11

Анонимен

преди 1 месец

Ми задължете някой лекар да отиде там, хващате за го ушите и му казвате. Тука ще стоиш.

10

Анонимен

преди 1 месец

Aми плащайте по европейски и няма да е страшно.

9

Анонимен

преди 1 месец

Е то в големите градове няма, вие у Мелник търсите. Няма, свиквайте. Вече ще е така. И не само в здравеопазването ами във всяка една сфера. То вече и майстори няма за нищо. Тръгни в провинцията да търсиш електротехник, водопроводчик, качествен автомеханик или каквито и да е подобни добри майстори и ще видиш че няма кой да свърши работа! Ние на скоро за един ремонт на покрив викахме майстори от другия край на България. Положението е страшно!

8

1262

преди 1 месец

Ако събирате по 10 лв от жител и гост на града може и да имате лекар. Ама искате безплатно. Ей това ви е безплатното.

7

СТИГА

преди 1 месец

вече с малки градчета, села, махали и т.н. Нямали аптека, нямали лекар, рентген, скенер, гинеколог и стоматолог. Има 20-25 фирми които доставят всичко навсякъде. За всичко останало има коли. Всеки и навсякъде. "" Ние настояваме, ако има някакъв начин нещо да се направи от държавата да се субсидира отварянето на аптека и да има лекар в града... """ ...ха и това в Мелник, където всеки втори има хотел или механа, тези са нагли като ПППП!

6

...

преди 1 месец

еми хиляди села в БГ са така! Даже има и градове са така! Така, че Мелник не е единствения такъв град! Няма какво да се лъжем за 200 човека няма как да отвориш и поддържаш аптека! А лекар едва ли ще иде там! просто няма да има никаква печалба тоз лекар там!

5

Аз

преди 1 месец

Кофти, ама кой ще отвори аптека в такъв малък град? За двата аспирина дето ще вземат и то, за да ги сложат в туршията... В малките населени места хората са прости, никога няма да дадат 30-50 лв за хубави витамини, а се лекуват с ракия. Как очакват аптеката да просъществува?

4

Хехе

преди 1 месец

Ако е много печелившо да държиш аптека за 200 души и да работиш всеки уикенд за 20 потенциални клиента.... ходи ти отвори аптека

3

Анонимен

преди 1 месец

Има села с по 1000 човека без аптека и фелдшер :)))

2

Анонимен

преди 1 месец

Град без банкомат, аптека, лекар.....сУща Европа.

1

Анонимен

преди 1 месец

то банкомат няма вече там, вие лекар...