10

мислител

преди 1 месец

У нас последната училищна молитва вероятно е била преди поне осемдесет години, и тогава е и последното изучаване на Библията в училище. Тогава Библията е била преподавана от попове... От 1945 г. основната религия в България е атеизъм.

9

Анонимен

преди 1 месец

Каквото и да говорим става въпрос за пари.По-точно за много пари.Излиза наявя играта на Тръмп-Путин.На няколко пъти писаха че те са скачени съдове.Тръмп заплаши Европа че я оставя на Русия и сега Европа (НАТО) започва трескавао въоражаване.2% от БВП на Европейската общност са 350 млд.евро на Година.Кой ще получи лъвския пай за покупка на тези оръжия.Който има по добре развита оръжейна промишленост.Т.е САЩ.Брюкселските обратни либерали витаеха в розови облаци.Сега се усещат но е късно.

8

Анонимен

преди 1 месец

Дрън-дрън, бля-бля. Не знам но Тръмп направи 2.5млрд. долара за един ден...докато вие си чешихте пръстите да напишете тази "новина". А нетното му богатство нарастна на 6.5млрд....за три дни........

7

Deep Zone

преди 1 месец

Да се посмеем как любимата му книга е Библията, в която пише "Не Лъжи".. и четем надолу: "той, синовете му и семейният им бизнес са лъгали в продължение на години за стойността на активите му" Как да му вярвам? :)

6

Анонимен

преди 1 месец

Никога не е късно за молитва.

5

сандо

преди 1 месец

ако продължават така да ръчкат Русия ще има трябва много вяра

4

Отец Нафърфорий

преди 1 месец

И чичо Дончо, не го слуша глупавицата!

3

Ст.Чилингиров-младши

преди 1 месец

Светът има нужда от рестарт на нормалната Америка, която на времето бе пример за нас за почтеност, за демокрация и справедливост. Америка като източник на мракобесие не ни трябва.

2

Анонимен

преди 1 месец

Няма лошо.В момента са под знака на сатаната,защото бяха сложили негова статуя пред Белия дом.Сатанистите са нисши,до един са наркомани и са задължени да се подчиняват.Не забравяйте,че сатаната е шефа на затвора,а дяволите са стражарите.Който им се кланя всъщност е на дъното в йерархията и кандидатства за по-бързо влизане в ада.Само Бог може да спаси света.

1

Анонимен

преди 1 месец

Голем