42

Олимпий Панов

преди 1 месец

Пак лъжа!Как няма един експерт да дойде на някво предаване и да объясни всичките плюсове и минуси на еврото,и след това да се организира референдум "За"или "Против"еврото!

41

бг смешки 2

преди 1 месец

инфлация ЩЕ ИМА за всички от сърце ....но народа е яко зле и си заслужава съдбата !

40

тоти

преди 1 месец

Недейте да плашите хората,щото и сега цените са равни с тези дето са в Евро,така,че доматите в Гърция са 1,5Е,а у нас сега 5лв=2,5 Е,така и с много други стоки ,за повечето дори ще сме на полза ,щото кавкавала 20лв=10Е никаде не е на тая цена а под 10 Е ,а месото е 3Е в Германия у нас 12лв=6Е да не ви занумавам повече и заемите ще са в % какъвто е в Европа ....

39

Гошо

преди 1 месец

Един въпрос: вдигането на цените двойно за инфлация ли се смята или не? Защото това ще стане. Заплати и пенсии ще се редуцират, т.е. ще станат двойно по-малки, а цените ще сменят в евро,т.е. двойно по-скъпи.

38

Анонимен

преди 1 месец

Лош манипулатор е г-на. Ръста на инфлацията В Хърватия, след приемането на еврото, е много голям.

37

Гламав народ

преди 1 месец

А как ще накараш българския спекулант да продава франзела от 1.5 лв. на 0,75 евроцента вместо за 1 цяло евро бе льохман. Тия всичките трябваше да са арстреляни още на 5тата година след нефелните им прогнози. Аз съм живял в чужбина като са въвеждали еврото и мога да ти кажа, че инфлацията е поне 15% в първите 3 години. Ама западноевропейците имат спестявания.

36

aaa

преди 1 месец

Че България трябва да приеме еврото е ясно на всички. Но да лъжат хората, че няма да има допълнителна инфлация е подло. Търговците ще закръглят здраво нагоре, производителите също, предлагащите услуги също.

35

ааааа

преди 1 месец

мн неграмотни хора има у БГ - и финансово и политически и всякак ! историята е показал че държава без собствена валута е като дърво без корен . тоест загубена работа. след като българските пишман политици разсипаха и разпродадоха всичко живо на който им падне с измислените си приватазации сега искат да затрият и едиственото останало българско нещо - лева . къде са големите български патриоти и защо мълчат ?!???

34

Печатницата на БНБ

преди 1 месец

Става френска сега е 50% на 50% държавата и на обертюр фидосоер

33

копейките плачат

преди 1 месец

Само Еврото ще доведе до стабилност и край на руската мафия у нас!

32

бг смешки

преди 1 месец

България не е суверенна държава - всичко й се диктува отвън - най -вече от Вшашингтон и Брюксел . "народа" достатъчно т***ъп да не зацепи какво се случва в голямата си част . така че какво се изненадани че ни натискат за еврото от Запад ...по интереснот е че има глУаци у БГ които изобщо не разбират какво се случва ама ГРАМ ! и да какво общо има това с Русия и нейната валута ?!?!??

31

Анонимен

преди 1 месец

Много смешно, всяка тема се свежда от някои коментиращи до Русия и Путин. Хайде стига с тия рашки, лев-евро има ли нещо общо с тях или друг, това касае само Бг и хората тук, за тях са последствията +,-.:))

30

НЕ

преди 1 месец

На еврото!

29

Анонимен

преди 1 месец

То ако беше много хубаво еврото първи англия и швейцария щяха да го приемат! А нещо за споделените европейски държавни кредити някой ще каже ли? Или е тайна,че който и да се оака в европа всички други ще му връщат борчовете ?

28

сандо

преди 1 месец

а защо крият доклада на БНБ от есента на миналата година?

27

бг смешки 2

преди 1 месец

защото очевидно някой им диктува какво да правят - за това !

26

Анонимен

преди 1 месец

По каква причина наливат огромни средства за кампании за реклама на еврото и ползата от въвеждането му?

25

Бели хора

преди 1 месец

Роби на руските агресори ,или роби на бяла Европа?!?!?

24

АЗ 123

преди 1 месец

Как всички лъжци са се активирали да ни убеждават в нещо, което ще ни донесе само вреда. Интересно защо си мислят, че българите сме ***? Когато някой, някога е решил да приемем еврото и да премахнем лева, не попита хората дали искат. Не попита, защото знае какво мислим. Народе, вземи се в ръце и давайте пред цял свят да направим лъжците за смях! Имаме си лев, не ни трябва евро. Ако е много хубава валута Чехия, Дания, Полша и другите държави щяха да се редят на опашка, за да го приемат!

23

ДА на Еврото

преди 1 месец

НЕ на копейката!