7

пияница мистик

преди 1 месец

Танцът на пилон (pole dance) искат да го правят олимпийски спор. Между другото е наистина много трудно и се изисква доста физическа сила за някой от елементите, които показват стриптийзьорките

6

До Анонимен 6

преди 1 месец

Ако е умна, стриптийзьорката или ще се самоосигурява, или ще иска договор с работодател, който да се задължи да й плаща осигуровки. Въпросът обаче е дали ще им се признае правото да се пенсионират по-рано от останалите жени, защото няма как да практикуват тази професия чак докато навършат 60-65 г.

5

Рв

преди 1 месец

Някой знае ли кога и къде ще е следващия конгрес на профсъюза им? За един преател питам

4

bl

преди 1 месец

Стриптизьорката е вид танцьорка а онази другата е вид масажистка.

3

Анонимен

преди 1 месец

До bl - Стриптийзьорката е вид танцьорка и не е длъжна да предоставя такъв вид услуги, каквито търсят посетителите на домовете, които споменаваш.

2

Сериозен синдикалист

преди 1 месец

Тези моми застраховани ли са? Трябва да се уточни, че при тяхната професия е възможно да се случат специфични трудови злополуки и да се реши какви неща ще се считат за такива злополуки.

1

bl

преди 1 месец

"служителите на заведенията да бъдат обучени за предотвратяване на сексуален тормоз," ... Ох ша *** уморят тия. Следващата стъпка сигурно ще е предотвратяване на сексуален тормоз в публичните домове.