15

До 14-Немец

преди 1 месец

Грешна информация - новото строителство не е с дърво. В избените помещения има дървени стени и врати, но на всякъде в блоковете има пожароизвезстителни системи! Но това разбира се струва повече. Не се изказвайте неподготвени! Жалко за изгубените човешки животи! Бог да ги прости! Голяма трагедия!

14

немец

преди 1 месец

За съжаление в Германия много неща не са както всички си мислят. Едно от тях е строителството старите къщи (строени до 1980) са на 100% гредоред а и новото строителство е много често от дърво. Такива жилищни сгради с дървени стълби, подове и тавани са по-скоро правилото отколкото изключение... Затова е задължително да имаш системи за аларма при пушек и огън... не че много помагат, ама поне да не задушиш на сън... Лека им пръст на хората, каква ужасна смърт

13

японска дубайка

преди 1 месец

Интересно тези със двойното гражданство като какви са ? Африкански норвежци от Туркестан ?!? Няма такова животно като двойно и тройно гражданство. Все едно извънземно от Патагония със китайски паспорт. Т шак

12

.

преди 1 месец

По описанието ми се струва, че са живели в нещо мизерно. Как така стълбището е било дървено?! От коя година е сградата?

11

японски индиец

преди 1 месец

Жалко за загиналите . Обаче тези със български документи ама небългари какви точно се водят ? Американски китайци ? Дървено желязо ?

10

Анонимен

преди 1 месец

Фашистите "прочистват" страната си от "нежелани" елементи! Също както ГЕПП го правеше в България.

9

Койчо

преди 1 месец

Това ли са същите пострадали, за които турското консулство се е застъпило?

8

Анонимен

преди 1 месец

КУПЕТЕ СИ НОЖКА СОЛИНГЕН!!

7

Българинъ

преди 1 месец

Трагедия, ужас...

6

Ади

преди 1 месец

До В.Узунов - Питайте, уважаеми, дали застраховката ще успокои вашите родители, ако загубят дете вас, съпругата ви и внуците си накуп!

5

Ади

преди 1 месец

Освен застраховка, аз питам къде е държавата! Абдикирала по всички възможни начини, да гони младите, да не се грижи за болните, родителите ни да мизерстват с тези пенсии и накрая ние да събираме пари, за да си върнем децата, които тази държава прогони!!! Вижте им разходите на управляващите - то не бяха джипове, охрани, супер луксозни жилища! А сега ние от нашите стотинки ще съберем, но това ли е моралът? Само един от тези дбело...вци може да даде цялата сума, НО няма го направи, защото е алчен!

4

дедо асен

преди 1 месец

Украйна е виновна

3

Евроромалесте

преди 1 месец

Ааааа.....българско, ама само по документи!

2

Анонимен

преди 1 месец

Добре е да се отбележи, че това се е случило в Германия, а не в Русия.

1

В.Узунов

преди 1 месец

Нямат ли застраховка?