256

Анонимен

преди 1 месец

Според Платон демокрацията е на пред-последно място като форма на управление, само над тиранията.Съвременната демокрация обаче има малко общо с пряката атинска демокрация и по скоро е смокинов лист за интереси противоречащи на интересите на управляваните.

255

Еххх

преди 1 месец

Триете всички които не вярват на Гълаба ,мошеници и нацисти са Днес бг

254

Искаме всички от

преди 1 месец

Парламента да изчезват

253

Абе

преди 1 месец

Ще е същото, ама не баш! Дори според измислените прогнози разликата между ГЕРБ и ППДБ ще е вече не 2,а цели 6%! А реално и повече. Понеже нов проект няма да обере изгубените от ППДБ гласове, то те изчезват. И тогава Герб взема около 80 депутати, а ДПС запазва около 40,тоест общо около 120.Ще им трябват само няколко за мнозинство, а те могат лесно да бъдат купени. Тоест, дори ППДБ да участват в следващо управление, ще е при много различни условия.

252

Анонимен

преди 1 месец

Че защо да трябва да се променя кой знае какво. Мен ми стига да се кефя как на пedaлите им се изплъзва еврото и Шенген , а Окрайна я дънят братушките и едногласовите нищо да не могат да направят.

251

Анонимен

преди 1 месец

Без Борисов нещата ще потръгнат, разберете го.20 год е на власт, попиля държавата, раздели хората, не е никакъв държавник тоя ***. Спрете да гласувате за Герб. СПРЕТЕЕЕ

250

Ами според

преди 1 месец

Тая статистика излиза Че 97 процента от Българите не искат никой от настоящия парламент да е в "новия" парламент

249

СМЕХ....

преди 1 месец

АЙДЕ, ПАК БАЛАМИТЕ ШЕ ИСКАТ "ПРОМЯНА", ТА КИРЕ ДАСЕОСРЕ, АМА ДА СМЪРДИ ЯКО НА ЦЕЛ НАРОД ЗА ГОДИНИ НАПРЕД!

248

Анонимен

преди 1 месец

много лъжете бе

247

Нострадамос

преди 1 месец

Звездите ми говорят, че пак ще изпаднем в безкрайна върволица от избори и ще си пребъдем като най-бедната държавица в ЕС. Отникъде взорът надежда не види!!!.....

246

Бай Иван 2

преди 1 месец

Боко хитрува като селски гтарикат! Типичен Бай Ганъо! Мисли си чче все щв му минават селските номера!Вътрешшният министър да е негов да не му разследват кражбите! Както и прокуратурата де!

245

DRAGO

преди 1 месец

"Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да бъдат забранени" Марк Твен

244

хараКиро

преди 1 месец

Тази информация на Кирчо бащаму ли ви я даде? ПП-ДБ е редно изобщо да не са в парламента следващите избори. Предадоха си избирателите, так, че да замнават при другите, които са и стория вече.

243

брун

преди 1 месец

сглобката няма да влезе в парламента, а в затвора

242

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо да не е плащал пак за "изследвания". Молбите и изследванията в парламента се материализират и във медийна пропаганда - няма смисъл от избори, това е недемократично, дайте да забраним изборите... Демократите много мразят демокрацията ако не са във властта.

241

Тенгри кан

преди 1 месец

Проблема на българите, е, че и да избират и да не избират, създаденото от тях е преходно, няма дълъг живот. Мъртвородено е. Това го казах, преди едно 10 години - административната сила, която дава власт на избираните от вас, субекти съм я отнел и скрил и че България е Собственост на Тангра, Тя, дори не е на българите, които днес са се отвъргнали от себе си и са всичко друго, но не и българи!

240

Анонимен

преди 1 месец

Ходете на участвате в "Ала-балата" на Киро. Честито да ви е.

239

Политкоректен

преди 1 месец

Ако погледнем резултатите от последните 5-6 избори ще забележим, че горното твърдение е тотално невярно: всеки път резултатите бяха различни и всеки път имаше изненади. Е, нямаше нов месия, който да спечели 60% от гласовете и старите партии не паднаха по-малко от твърдите си електорати. Но в момента такава е картинката в обществото.

238

Анонимен

преди 1 месец

Измислените ви статистики и прогнози....часа не можете да познаете колко е ! Никой не ви вярва вече !

237

Атмаджа

преди 1 месец

Вашите стъкмистики не ни интересуват.Отиваме на избори.