99

Оффф!

преди 1 месец

Ей, нощната смяна! Съмна се вече, айде отивайте да си лягате! Разбрахме вече ,че ИТН са заедно с ДПС! Ха ха, щом вие го казвате! А вие сте интимни партньори с ДПС, така че имате информация. Ха ха!

98

АМИ

преди 1 месец

ВИЕ ВЪРВЕТЕ-НИЕ НЯМА ДА ХОДИМ-АБАКАЛЪМ

97

Без прегръдката на

преди 1 месец

Доган сте чао, смешници

96

Анонимен

преди 1 месец

Доган пак ще им прехвърли гласове , на мафията са и необходими такиви клоуни на конци@

95

Тия са партията

преди 1 месец

на Радев, но им прехвърлят гласове от ДПС. Тотални некадърници, срам и позор са за България. На изборите пълна победа за ПП- ДБ, да изчистим простащината, крадливостта и мижитурките от властта!

94

Анонимен

преди 1 месец

При избори че се надпреварват е с ПП за последно място )))предателите на българския народ че САС 5..6 %а може и да не влязат в НС )

93

Анонимен

преди 1 месец

Черепите им спират издръжката и отиват зад борда...

92

Хахаха

преди 1 месец

Тези тримата селяднури от ИТН приличат на клошари в костюми.

91

Реалист

преди 1 месец

Такава простащина като ИТН няма в нито един Европейски парламент!

90

Реалист

преди 1 месец

ШТН не трябва да влизат в парламента!

89

Ха ха

преди 1 месец

До АнонименДо: "Трифонов тотално се изложи с тея хора." - Каквито са хората около него, такъв е и Трифонов! Само като го гледам перчамчето и падам под масата от смях! За съжаление наличието на такива хора в парламента е позор, но явно си има своите фенове, които гласуват за тях!Да са живи и здрави!

88

До 007-8

преди 1 месец

Отговорност поела терористична организация нарекла се "Чалгарска държава".

87

007-8

преди 1 месец

ИТН отиват на избори сриск за живота си.В ДАНС е постъпила информация от партньорски служби,че се подготвя терористичен акт срещу ИТН, защоточегъртали про100Киро и работели против украинските и американски интереси.Дано да не е истина!

86

Анонимен

преди 1 месец

Трифонов тотално се изложи с тея хора. Толкова години подбира накрая нищо не подбра. Тоя Тошко е мкого далече от политик . По скоро ми е квартален бек с постоянно антипатична крива физиономия.

85

Тошко Африкански

преди 1 месец

Гласувайте за мен в парламента ще ходя рошав и по бански.

84

аааахахахааааа

преди 1 месец

Тоя напет левент в десно само на мене ли ми прилича на шкембевойводата от ВМРО?Липсва му само торбичката от Била.Ако изкара още един мандат, в което се съмнявам, няма да може да закопчее и горното копче на сакото си.

83

просто тошко

преди 1 месец

е ше ви пренаредим , вие клоуните отивате поне с едно място надолу

82

МУРЗИЛКА

преди 1 месец

Не мога да разбера защо ИТН и не само се занимават с ПП?Имате си партия,гледайте си редиците,научете се да бъдете интелигенти,а не диви простаци.Една *** от об-вото се докопа до властта.Нали Славчо щеше да връща партийната субсидия?Ама телевизията не върви-лесно е да се харчат нашите пари.Жалки чалгари.Дано не влязат НИКОГА повече в НС.

81

Анонимен

преди 1 месец

На снимката са три безсмисленни ламбенни шишета....а това първото ...най-едрото направо трепе с безсмислие и ужасяваща визия

80

Анонимен

преди 1 месец

Чалгите трябва да са в парламента, щото ни се водат, ни се карат, а и вадят цуждите кирливи ризи! Но не трябва да са много, десетина стигат.