240

Анонимен

преди 1 месец

Стига бе душеядци ,превърнахте ни в бедняци , заради наркомани и *** !

239

Анонимен

преди 1 месец

Пyтин изобщо не го интересуват санкциите от ЕС. Подкрепян е от държава, която се е изолирала от света, натрупала е неограничени количества оръжия и боеприпаси, не жали народа си, който води скотски начин на живот и най- важното- тази държава не е зависима от никого. Този факт е забулен о информационното затъмнение, наложено в Русия. Да видим какви преговори ще водят с човек, който има мощен военен поддръжник.

238

Анонимен

преди 1 месец

Путин го подкрепят най- aгрeсивнитe aзиaтски диктaтoри. Никой не знае колко помощ получава от Ceв. Koрeя и други негови "побратими". Затова санкциите не оказват влияние.

237

Тука е така

преди 1 месец

Как - с народна пара, как. Политиците няма да извадят парите от джоба си я.

236

Ала бала

преди 1 месец

Ам да изкарат на околвръстното на Брюксел Юроспия фон ден Шайсен и останалите чиновници .... от всеки тираджия по 100 ойро и готова работата. :)

235

Анонимен

преди 1 месец

Който е обещавал - той да му мисли. И откъде на къде аз ще им плащам на фашагите масрафа, а зеленския ще си купува яхти и къщи по целия свят? Що американците им врътнаха кранчето? Щото крадат всичко което изпросят. Аз на фашисти пари недавам. Трепаха мирни хора, а сега да си сърбат попарата.

234

Shark

преди 1 месец

ЕС да вземе да измисли как да спре войната в Украйна, а не как да въоръжава още. И как да натоварва все повече европейска данъкоплатец. После ЕС да не се чуди защо на изборите, които предстоят, крайнодесните партии получават много висока подкрепа. Ето това желание да въоръжават Укр е популизъм, а не позицията на националистическите партии. Популизъм е, защото с тези си решения ЕС иска да се хареса на САЩ и на една шепа евролидери, като Макрон, който иска да праща войници. Ето това е популизъм!!!

233

Шегобиец

преди 1 месец

Мислете, мислете... пък може и да измислите как да издоите собственото си население още веднъж ;)

232

Анонимен

преди 1 месец

Циреят който наричаме е.с. вече е пред спукване . Смуче пари от всички членове на съюза и ги праща по свое усмотрение на държава , която даже не членува но ползва огромни средства , които би трябвало да са в помощ на бедни и ощетени държави. Съюза беше основан за съвсем други цели .

231

Анонимен

преди 1 месец

ЕС да финансира, а България да произвежда! Това е начина най- много обем оръжия да се доставят! И хората искат снаряди и стандартно руско оборудване, а не толкова скъпи играчки, които не познават!

230

Ешерихия Колинс

преди 1 месец

Че дядовците и бабките от ЕС, освен да влачат пари от нашите данъци , за друго могат ли да мислят ?!

229

тя

преди 1 месец

Стига сме мизерствали заради укрите !

228

Анонимен

преди 1 месец

Месеци ще мислят за У.а за ЕС кой мисли,заприличали сме на колония на Украйна

227

Грета Тимберг

преди 1 месец

От толкова мислене ще причинят глобално затопляне.

226

Евроатлантик

преди 1 месец

Трябва общоевропейски данък "Солидарност с Украйна"! У нас 85% гласуват и одобряват общоевропейските решения!

225

Христо Христов

преди 1 месец

До 245 "Ще съсипят цели отрасли в икономилата за да може една шапкарско политическа хайка..." - лошо няма! У нас 85% про'с'таци гласуват за тази шайка да ги управлява. ПП. Тиквата каза ли преди две години, че европеидните про'с'таци само мачкане заслужават? Каза!

224

82-ОМБР

преди 1 месец

Нали не си правите илюзията,че всичко се обевява пред обществото и,че много от инфото е за дезинформация на"братушките"!?

223

Дановски

преди 1 месец

247, съгласен съм с теб наполовина. Много преди щатите да започнат да предлагат на всички слуги готови решения, готови решения и модели на поведение предлагаше Наглобритания. Случваше се обаче непоправимото: готови решения и модели, които отлично работеха в Наглобритания, водеха слугите до зависимост, обедняване и откровено робство.

222

82-ОМБР

преди 1 месец

Другари,как е Тексас да не би да се отцепи,както вие мечтаехте испаднали в екстас? Одавник за сламка се лови!

221

Хирург

преди 1 месец

Набраздявам полирани русофилски мozъци, може и присаждане на oфчи такъв! Работя само с руски материали! Доживотна гаранция! Фсичките минали под ножа, още си блeят! Останалите, също! Много рядко страничен ефект е поникването на нови рога!