7

ПорЦелан

преди 1 месец

Не бива да се пържи в зехтин. Става само за салати. Най-доброто е слънчогледово олио + малко свинска мас.

6

Трифон

преди 1 месец

Аз като пържа яйца често забравям олиото :) Няма мазнина не е вредно.

5

Анонимен

преди 1 месец

Само не разбрах кой готви с палмова мазнина, олио от канола, каквото и да е това по дяволите, царевично или соево олио? Мнозинството тук ползва слънчогледово олио, а останалите- зехтин.

4

Анонимен

преди 1 месец

До Оджата от Рибново - списъкът е за лоши мазнини. Всички животински мазнини са полезни мазнини, оджа Асане и се ползват от хилядолетия за готвене.

3

Оджата от Рибново

преди 1 месец

Забравихте овчата лой, неверници !

2

Анонимен

преди 1 месец

мазнина от липосукция

1

Анонимен

преди 1 месец

Манджа без олио не става как ше е вредно :)))