14

тоти

преди 2 месеца

Дремети на тебе де се нагуши ,а сега и акъл на сиромаха даваш!!

13

Анонимен

преди 2 месеца

ЗА ЧОВЕК КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ ПОЛОВИН СТРАНИЦА ТЕКСТ ТОВА Е ДОСТА СМЕЛО ИЗКАЗВАНЕ.

12

анонимен

преди 2 месеца

М. Габриел е истинско богатство за всяка партия с изключение на то-рла-ците от ПП, защото има една мисъл подходяща за тях-Разбирала с-в-иня от кладенчова вода.

11

Пешо

преди 2 месеца

Мария Габриел е типичната Мутренска мисирка. Готова на всичко, за да се докопа до Западна Европа. Боли я за БГ. На 18 е завършила френската ез.гимназия в Кюстеднил, която беше за отпадъчния метириал, неуспял да изкара оценки за тази в Благоевград. А след това както и повечето и връстници изпратена от семейството с цел да се омъжи за чужденец. Това е общо взето и професионалния и опит. И сега отново я принуди Боко, за да не остане извън листаа на Герб за Европарламента. За БГ я боли от 18годишна.

10

Ббб

преди 2 месеца

А и с избори 2в1 Радан и други дали ще се докопат до заплатата, а. Герб-о са си ок, възраждане и дпс и те, другите са маргинали, бсп едва ли и един ще вкарат. Може някой да намаже с новите формации.Е това е анализо :)Благодаря на днес.бг за трибуната.

9

Ббб

преди 2 месеца

Да бе трудно. Не учи гъзо как да ***. Требе и референдум за нещо си да турат него ден.

8

2 в 1

преди 2 месеца

Не искат избори 2 в 1, понеже тогава повече хора ще отидат да гласуват и купеният и корпоративният вот се обезценяват.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Требва да отложат евроизборите. Ако не изберат Гербиел за НС ще се вкючи за ЕС после.

6

Да припомня,

преди 2 месеца

това е човек, който мина "казарма" за един месец. За сведение, украинските новобранци ги тренират по "натовски стандарти" за 6-8 седмици и както се вижда не е достатъчно това време. Та обратно на Габриел, твърде много хора се застъпват за нея, може би все пак Василев е прав с определението. Разбира се, това не го прави адекватен, нека не се залъгваме :D

5

Объркан

преди 2 месеца

"Истински европейски премиер"? Т.е. ни се е разминала тази напаст?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Само компромиси и даване, ....това ли разбирате за добра дипломация, политика.

3

Анонимен

преди 2 месеца

ЛЮБИМЕЦА НА БОЙКО БОРИСОВ.... МЪЖКА ЛИБОВ

2

Абе

преди 2 месеца

Всичкото евроатлантик се загрижи за горкото българско матрял. Че няма да се ориентира правилно в изборите за ЕС и БГ. Ба немой се грижете толкоз за нас. Нема тая нужда чак!

1

Нане

преди 2 месеца

Тоя без един ден трудов стаж нал ходи доброволец на военно обучение... Що не оди да брани братята си укри на фронта, а пак се бута за юрохейски дипутатин... герверастки лежляк... ===)))