364

Учуден

преди 1 месец

МаЙ ПАРИТЕ НА чЕРЕПА И МУСТАКА ВЗЕХА ДА ПРИВЪРШВАТ.БЕДЕН Т,РОЛИНГ.ПАК БОРИСОВ ВИНОВЕН.НЕ ЗНАМ КАК ИЗГРАДИ ЕДНА НОВА ДЪРЖАВА НА МЯСТОТО НА ТОДОРЖИВКОВИЯ ОБОР,КАТО БИЛ КРАДИЛ МИЛИАРДИ.ЗНАМ ЕДНО,ЧЕ ДОКАТО ТОЙ УПРАВЛЯВАШЕ БГ ЦЪКАШЕ КАТО ШВЕЙЦАРЕЦ.А ХАРВАРДСКИТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ БЯХА ДОТУК.ЩЕ ВИДЯТ НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ВЛАСТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.ЗНАМ САМО,ЧЕ ДОТУК ВСИЧКИ,КОИТО ГО ПЛЮЕХА СА ЗАБРАВЕНА ИСТОРИЯ,А ТОЙ ИЗГРАДИ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ.ЗАВИСТНИЦИ,МИЗЕРНИЦИ И П,РОСТАЦИ БОЛ.ВИДЯ СЕ ЛАКОМИЯТА И ПРОСТОТИЯТА

363

Анонимен

преди 1 месец

Напоследък,като гледам какво вършат българските политици,все по често стигам до заключението,че не човека е произлязъл от MauMyHaTa,а точно обратното.MauMyHaTa е произлязъл от човека.С тия маймунджулуци,в НС не само,че се потвърждава,антитеорията ми за произхода на маймуните,ами и се доказва нагледно.БОЖЕ опази България от маймунджулуците на"човеците",че ние и чрез избори и след тях не можем я опази.

362

380

преди 1 месец

Не

361

ккк

преди 1 месец

Какъвто народа такива и политиците и държавата...

360

Анонимен

преди 1 месец

ТО АКАДЕМИЦИ!ТО ХАРВАРД! ТО ПРОМЯНА!ТО АРЕСТУВАНИ! ТО КОВЧЕЗИ! ТО АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ!ТО ПОДИГРАВКИ!ТО КОМПРОМАТИ!ЕЕЕЕЕ ТОВА ГО МОЖЕТЕ!ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕТЕ!НИТО ДС!НИТО БКП! НИТО БСП!НИТО ВНУЦИТЕ ВИ!ОБЩИНА СОФИЯ ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ДЪРЖАВАТА! ДЪРЖАВАТА Е РАЗБИТИЯ ВЕРА СУ!ОЩЕ САМО ПОТЪВАМЕ!НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ

359

Анонимен

преди 1 месец

374 Край на мутренския олигархичен проект ПП,ДБ. Чухме записите, видяхме гафовете. Стига лъжи, безочливи пазарлъци и наглост. Бай, ПП,ДБ.

358

Анонимен

преди 1 месец

Браво на ГЕРБ, спряха алчните и нагли нищоправещи от ПП,ДБ, които стагнираха държавата. Киро се държа в парламента, като уличенпростак, какъвто всъщност е. Дъно.

357

Анонимен

преди 1 месец

Ге,рбб опорочават изборите и затова все по-малко хора ходят до урните!!

356

Анонимен

преди 1 месец

Герб - мафията отива в каналето!! Никога няма да състави нито правителство, нито народно събрание, но службичките добре му служат и помагат във фалшификацията на изборите!! Изтърве ли тях, ще трябва да мине на честни избори, където ще спечели 7%.

355

Българин

преди 1 месец

Бойко, вади белия кон и се връщай бързо, че тия измамници-шмекери съсипаха държавата

354

Право на мнение!

преди 1 месец

Ако не са измамите, опорочаването на бюлетините, купения вот и службите, които са негови хора, както и тези в Цик, които броят бюлетините, Боко ще бъде с най-малък вот. Хората затова не гласуват, защото не вярват, че ще се отчете правилно гласа им, защото герб печелят с измами.

353

Мнение

преди 1 месец

Борисов не става за политик, държи се като мутра от 90-те!

352

Някои

преди 1 месец

...все се напъват да забравят, че след три успешни мандата, Борисов и ГЕРБ отново са първа политическа сила ! И то при машините на Мадуро, и "аллабалата" с Президента! И да плюете , и да ръсите евтина помия, това е политикът с най- весоко доверие на българският избирател! Новите избори отново ще докажат това! Останалите са лаладжии и еднодневки!

351

Sata NATO

преди 1 месец

Борисов е дърка кому низтическа г нида и въобще не трябва повече да припарва до власт, заедно с партията му от пълни оли го френи. Освен това преди няколко дни пак се изплю срещу Украйна, за което заслужава коршум във врата.

350

Питащ

преди 1 месец

Чудя се какъв е по добре да бъде министър председателя в България пожарникаря дървар или академика мекотело....! Изглежда на българите повече отива първият.

349

Анонимен

преди 1 месец

" Борисов", бил най " добрият политик на прехода"??-:( Верно ли " СТРАНДЖА"??-:(( То и ти си най " добрият демократичен пенсионер" нали? Ама с дотация от някого!!-:)

348

Само да вметна

преди 1 месец

Това което се случи,се " проигра" пред цялото ни общество! Много българи за съжаление,не вдянаха какво се случи уви! ПП си изкара 9 те месеца.и беше ред на Борисов! Но той Искаше Цялата власт в държавата,както беше свикнал да " управлява" 12 г! ПП ми каза,че това Няма как да се случи вече! И той Еднолично реши,като Удавник за сламка,да Плаши с избори!-:) 3 години,не го допускат до реалната власт ПП! И Пак няма да го допуснат Следващите! Пиарите от " Жипката", ПРИКЛЮЧИХА преди 3 г!-:))

347

ПП +БСП =РОДНИНИ

преди 1 месец

ВСЕ БОРИСОВ ИМ Е ВИНОВЕН

346

Анонимен

преди 1 месец

22 год в политиката е Борисов писачите лъжите ви вече не хващат

345

Анонимен

преди 1 месец

Едни и същи плочи пускате досадни сте а колкото до Борисов много ясно се видя кой кой е