101

Анонимен

преди 1 месец

Разбрах едно: от ИДИЛ предоставят собствен запис о т същото място по същото време, но ФСБ им казва: "Няма пъъъък! Не сте вие.".

100

Я па я..!

преди 1 месец

Едва прочетох до половината и се отказах. Нямам нерви.

99

Факт

преди 1 месец

Въпроси си задават тези, които не знаят. Тези, които знаят не задават въпроси, защото знаят.

98

Бай Кор

преди 1 месец

Картечница, пушка, автомат, който има превключвател за пожар ?!? Какво е това оръжие бе ? Джедайски "автомат" ли е, извънземно пушкало ще да е май. Хубаво ще е, нашите журналисти (визирам авторката на статията !) да гледат какво пишат. Ей, сетих се ! В "Петия елемент" на Люк Бесон имаше подобно пушкало, ама то и ракети изстрелваше май...С Гугъл преводач, като се превежда така се получава. Но това не променя факта, че има близо 140 загинали хора. Въпроси без отговори...скоро ще се разбере всичко.

97

Анонимен

преди 1 месец

Как предизвикаха пожар в МОЛ а, видяхме няколо щуращи се из празните коридори, които се въртяха и стреляха, видяхме зрители в паника които напускат залата обаче и снимат, чува се в залата звук на изстрели, но няма убити, с какво вещество е запален пожара- как пренесоха тубите със запалителна течност- никой ли не започна да гаси...много въпроси без отговори...

96

Анонимен

преди 1 месец

11-ти въпрос: след руските удари по командни центрове в 404, поляците съобщиха, че е умрял полски бригаден генерал. Наистина ли е умрял от естествена смърт?

95

Анонимен

преди 1 месец

Отговорът на всички въпроси е един - Украйна!

94

Анонимен

преди 1 месец

Защо Русофилите са толкова агресивни- подобно своя идол Путин с международна заповед за арест- искат да взривяват, да гърмят, да убиват- имам предвид писалите по долу русофили- по кротко бе хора...ако следващите сме ние пак ли с хляб и сол ще посрещнете завоевателите- аз се страхувам от Русия, но обичам да гледам в ЮТУБ руски балет и Баришников, да проследя съдбата на деца и внуци на Сталин, да гледам какви танци друса върху масата пияната дъщеря Галина Брежнева г- русофоб ли съм....

93

Анонимен

преди 1 месец

Терористичната атака срещу Крокус може да излезе "брънка в поредица от опити на онези, които воюват с Руската федерация от 2014 г. посредством режима в Киев".

92

Анонимен

преди 1 месец

От текста става ясно, че на 400 км от Москва има най-малко 2 магистрали - магистрала М-3 "Украйна" и магистрала A-240 от Брянск за Гомел. Тези факти са контрапункт на твърденията на мискините, че на 100 км от Москва инфраструктурата била в плачевно състояние.

91

Анонимен

преди 1 месец

Поне половината руснаци не вярват на версията на ФСБ и имат също много въпроси към службите. В кратко интервю директорът на ФСБ развива теории за случая видимо в добро настроение и руснаците се питат "този защо още не е уволнен или не си е подал оставката след като е допуснал това да се случи особено след предупрежденията на Запада". Същите тези предупреждения Путин нарече провокация и опит за сплашване на народа. Подтекстът беше че Западът иска да му развали организацията на "изборите".

90

Много

преди 1 месец

Добра статия, браво !

89

Анонимен

преди 1 месец

Ами ние имахме кореспондент на БНР в Москва, ама сега нямаме.......

88

Анонимен

преди 1 месец

Авторката на статията,върлата русофобка спокойно може да се гръмне.Просто няма да тежи на никой с глупостите си .

87

Чокомба

преди 1 месец

Гавзите на пиздюхин направиха всичко да предотвратят по-големи мащаби на атентата, и затова че са допуснали само 150 жертви и са заловили апапите, ще бъдат щедро възнаградени. Е това се казва добре свършена работа. Ура!

86

Влади

преди 1 месец

Ама според *** друг им е виновен на тях, некадърниците.

85

Анонимен

преди 1 месец

83- Точно така, Който ни мисли злото или да ни превзема, ще си счупи отровните зъби у нас. Предлагам всички, които не сме путинофили и/или руснаци, просто да пишем на някой от българските диалекти, или да използваме идиоми, които не са известни на чужденците- руснаци. Така веднага ще си проличи кой е българин и кой не е и веднага ще се разбере, че тук пишат и много чужденци от русия, които се представят за българи, но не познават езика ни и не го говорят...

84

кой, ИДИЛ ли?

преди 1 месец

До ИДИЛНали ИДИЛ беше разгромена още в 2020 година и западните държавници гръмко обявиха това по медиите. Сега на кого да вярвам? На теб или на западните президенти и премиери? Те ли лъжат за ИДИЛ? А ти видял ли си лично този от евентуалната ИДИЛ, който е поел отговорността? Щото то и аз мога да се обадя по телефеона и кажа, че съм от ИДИЛ (въпреки, че съм християнин!) и поема отгоорността от името на ИДИЛ.

83

Анонимен

преди 1 месец

Мда...някакъв Алибаба,т.е. Абдула си е намерил будала.Искал е мирните преговори да срути,за да може златни палати да си купи.Корумпиран е не само той.За милиардите от помощите чакат в строй.Първи,втори,трети,четвърти,пети...посредници на оръжие са те пpoклети.

82

егати умните ми!

преди 1 месец

"Възможно ли е обвиняемите да са заловени по-рано? Защо им позволиха да отидат толкова далеч от Москва?" Що за глупав въпрос от статията? Позволили са им за да разберат къде ще се скрият и кои са съучастниците. В каква посока ще тръгнат. Към коя държава.