322

Антинатовец

преди 1 месец

И защо трябва Путин да е виновен не знаем да е станал Ванга или Нострадамус и да предсказва всичко възможно в Русия? Я Байдън тогава да подаде оставка че един мост в Балтимор се е срутил и има 6 загинали. Защо не го е предвидил това и не е изпробвал лично моста дали е стабилен? Запада кръв пикае знаейки с каква подкрепа в Русия е Путин и неговите хора та още 20 години ще ги преизбират.А после ще има обучен свой наследник да продължи правото дело за Русия да остане номер едно в Европа .

321

простих

преди 1 месец

през 11.09.2001

320

Анонимен

преди 1 месец

Журналистите на "Гардиън" са професионалисти. Те провокират общественото мнение (това им е работата), за да предизвикат точно такъв дебат, какъвто се вихри в коментарите. В спора се ражда истината. Тя е на страната на този, който представи по-стабилни аргументи. Толкоз.

319

Анонимен

преди 1 месец

Отговарям и на двата лагера, които се дъвчат за Раша или САЩ с друг въпрос: защо да подават оставка, като народът не им я е поискал?

318

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Всичко се развива по план и повече от прекрасно, сега онези побърканите от -становете като подпукат гомораша по светлия пример от петък и като станат такива концерти и купони ежеседмични, ще гледаме содомасковски и пидербургски квич, с елементи на вдигане на нивата на блатата / канализацията до над коляно по улиците и плаващи по тинята ладии с трупове до бунищата, така де, гробищните паркове :). Каквито тръни си насадиха в задната кална нива - такива тръни ще рупат :).

317

Юлиян

преди 1 месец

Няма да забрави,но ще се сплоти още повече около него.Атентата постигна резултат,напълно обратен на този,който чакваха.Само в първия ден след атентата московчани,нарочно акцентирам на това,московчани,които,както трябва да се очаква винаги са били най-голямата опозиция на Путин,се наредиха на километрични опашки и дадоха 2(два)тона кръв за пострадалите.Трябваше да връщат хора,понеже центровете за кръводаряване и болниците не можеха да поемат всички желаещи.

316

рашка Феодалия

преди 1 месец

Свободата изисква отговорност а на ванките и машите това не им е по вкуса

315

Анонимен

преди 1 месец

Като дойде НАТО ще е същото както с Пирожкин. Хората ще ги приветстват :)

314

Скучно и точка

преди 1 месец

Крепостните са мазохисти минималисти

313

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са толкова смачкан, смотан и убит народ, че и гладни да ги държат, и тока да им спрат, гък няма да кажат. Неслучайно имат толкова много тирани в историята си.

312

Анонимен

преди 1 месец

Руският путлерофашизъм не знае предели. Но ние трябва да се освободим решително от българските путлерофашистки предатели. Сърбомани и македонофили. В Белене!)

311

Да бе

преди 1 месец

"Гардиън": Той е толкова откъснат от реалността в Русия - ха! Защото Гардиън е много вътре ... Това е хибридна атака на Гардиън, нали?

310

И. Петров

преди 1 месец

Русия беше най-демократична през деветдесетте години, когато се разпадна тотално всичко. Американски съветници имаше към всяко министерство, показаха си най-секретните обекти. Съвместни американо руски компании изнасяха на безценица несметни ресурси от Сибир, като забравяха да внасят съответните данъци в руския и американския бюджет. Тогава се направиха добри филми как американци и руснаци борят заедно мафията и спасяват света от терористи. Нещата се промениха обаче...

309

следствен

преди 1 месец

Няма да му прости.Той трябва да си подаде оставката.Мерките за сигурност са му равни на нула.

308

Анонимен

преди 1 месец

Единственият им що-годе нормален лидер беше Горбачов, а единствената нормална първа дама беше Раиса Горбачова, но олигарсите ненавиждаха тяхната нормалност.

307

82-ОМБР

преди 1 месец

Путин ли!? Това не беше ли онова късото човече,с малките,преближени свински очички,онзи лудия,кремълски пурпорногъз бабун? Ем,че това е биологичен ***,на никому ненужна,и крайно вредна твар!

306

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Глупости ! В момента ръцете на Путин спрямо Уыкрайна и всяка друга п аплач са развързани. Руснаците бяха на кантар, но сега вече са ядосани! Проблемите на Запада вече започват. Вчера бяха думнати централите на ВСУ и ГУР в Киев барабар с незнайно число САТАНАтовски съветници.

305

Анонимен

преди 1 месец

Фактът, че има публикувана статия с такова заглавие, докато БайДън спокойно си внася със самолети купища непроверявани нелегални мигранти през мексиканската граница, е връх на иронията и пропагандата.

304

Анонимен

преди 1 месец

Чудно как Грозев още не се е изходил по въпроса?

303

Анонимен

преди 1 месец

Не беше ли това целта на теракта? И който задава този въпрос, той стои в дъното.