23

Антинатовец

преди 1 месец

За това на предстоящите избори масово за Възраждане и да изметем Европедалите от парламента . Да се прави чисто българско правителство не посочено от Козяк 16 и да се вкара ред в държавата . Изгонване на всички чужди киолонизатори и златото в български ръце и автоматично минималната заплата ще скочи в пъти.Вкарване ред във всички сфери най вече образование , здравеопазване и сигурност.Изгонване на всички чужди ислямисти и американски агенти от страната .Сегашната трагедия я виждаме всеки ден.

22

ппдбдпсгроб

преди 1 месец

Боко и герб и шиши и дпс също са на 100% съпричастни за тоя цирк, защото пряко си го подкрепяха. Просто некви пълни недоразумения в живота бяха допуснати да си правят гаргара с българския народ и България. Тия ппдд даже и не разбраха каква роля са им отредили, а си я изиграха майсторски. За 9 месеца - едно голямо нищо, изпрахме далаверите на мафията, която ще се завръща на бял кон, все едно няма алтернатива. Кой виновен? - МАТРИАЛА.

21

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Що бе нека да си продължат с излагациите! Даже викам сега за втория мандат да вземат и да си направят една нова сглобка и да си повилнеят на воля още 9 месеца и после пак да се скарат ужким де, за пред медиите и заспалите зрители на шоуто. И понеже наистина тоя народ е от овце, тъй ще е за напред, свиквайте! А може дори вече и да сте свикнали и затъпели напълно, знам ли!?

20

Анонимен

преди 1 месец

Мария Габриел нищо не е отказвала самостоятелно, както не е вземала самостоятелно решение. Всичко си беше надлежно съгласувано с Бойко и под негов контрол. Впрочем може да й е писнало да бъде ползвана като буфер м/у ПП и Герб и да е захвърлила всичко. Много жалко, че един иначе кадърен човек беше употребен по този начин....

19

Анонимен

преди 1 месец

Излагането е от страна на тъпанарътотБанкя, на който му треперят гащите, че при реформа в съдебната система ще отиде при бай Ставри за дълго. И кой му дава правото да харчи над 200 милиона лева за нови избори. А бе хора вие глухи и слепи ли сте. Не вдевате ли как се подиграва тозочучундур с нас.

18

Надя

преди 1 месец

Кво искате от ГЕРБ бе кой се излага ,кой се държи циркаджиите? Защо ги слагате в един кюп,защо лъжете и объркване наивниците?

17

Джон Ленин

преди 1 месец

До ротация излагация Този отдясно се казва ... ЧЕРВЕН КОЛЬО ... Най - неграмотният и зомбиран червен социолог , който все още си мисли , че живеем в социализЪма ...

16

Джон Ленин

преди 1 месец

До Анонимен 6 ... Ти , Зомбиран ли си ???

15

Посолството :

преди 1 месец

Подготвяме поредния си проект...

14

Анонимен

преди 1 месец

То и народа не се изложи малко,така че да не се нахвърляме върху социолозите.Освен това,колко от вас казват истината,когато ги питат,за да бъдат по-точни прогнозите,а?

13

До 10

преди 1 месец

Тогава ще получиш от същото.

12

Анонимен

преди 1 месец

Гaльo, чyвaш ли?

11

Анонимен

преди 1 месец

герб- мафиоти, ПП-ДБ - хомовци, ДПС етнос, Възраждане русофили с ромски водач, БСП - кои бяха тия, СДС - изпаряващи се. За кой да гласуваме, то всички е един виц

10

Анонимен

преди 1 месец

Честно казано няма за кой да се гласува отново. Пак ще се пуска бюлетин с нарисуван зеленчук и два-три обидни епитета.

9

Мдааа

преди 1 месец

Кучета, патоци. Усетихте ли се?

8

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще има зверска надпревара във всико . Важното е Путин да затяга гайките и да им пусне китайците да изядат евроатлантиците -Китай ще доминира на световния пазар и ще диктува цените.Безспорно предимство е мащабът на китайския вътрешен пазар, защото там се продават 70 процента от общите световни продажби на електрически превозни средства. Потребителите в Китай масово преминават към електрически превозни средства: електромобилите представляват една четвърт от всички продажби на нови пътнически автомобили през 2022 г.,

7

Анонимен

преди 1 месец

До момента всичките политолози и агенции доказаха, че нищо не познават. Дали от некомпетентност дали заради финансови подбуди, но изглеждат вредни.

6

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-ДПС панически се опитват да спрат промяната на България! Но ще бъдат изметени на изборите! Цяла България подкрепя ПП-ДБ!

5

Малка тайна

преди 1 месец

Въздушен Шенген и почти сигурен провал за Еврозоната заради некадърния Асен Василев приключват Промяната, те в момента бягат, обаче ги чакат при бай Ставри!

4

Анонимен

преди 1 месец

В Бг вече няма нито историци, камо ли социолози, артисти, певци, писатели.Има само едно медийно зло обявило война на хората.Интересно е че ще я загубят, а си вярват, че ще спечелят.В момента, когато всеки схване и реши да си изрита телевизора и всичко с тия медии приключва на секундата.