157

112

преди 1 месец

ФСБ са организатори, ръководители, вдъхновител и извършители на атентата. Онези неграмотни бръснари-таджики нямат нищо общо.

156

Анонимен

преди 1 месец

За неразбралите "Кремъл", каквото и да значи това в главите на използващите този изказ, реагира още след Беслан и затвърди с Норд Ост. Останалите действия се предприемат от различните силови служби. И нещо дочух, че реакцията вече е с реални резултати.

155

Анонимен

преди 1 месец

До Въпроси? Това няма нищо общо с истината. Краварска опорка. Но даже и да допуснем, че ИД стои зад атентата, пак САЩ и сателитите им са виновни, понеже те ги създадоха. Така че да се стягат. Ще има ,,Империята отвръща на удара"

154

Анонимен

преди 1 месец

Ако знаеха руснаците в Украйна колко гняв и скръб има... Но не ги ин интересува.

153

Анонимен

преди 1 месец

До Въпроси?Трагедията е голяма, но още по-голяма трагедия е, че в България русофилите са повече от родолюбците. И освен това масово са като коне с капаци, рядко субективни индивиди. Русия, та Русия. Но обзавеждането вкъщи е западно, автомобилът също. А тези, които могат да си позволят почивки, не ходят в Русия, а в Гърция, някои в Испания и т.н. но не и при любимите си братушки.

152

Въпроси?

преди 1 месец

Интересен ми е менението на русофилите за тоя атента. За това, че Путин е бил предупреден за предстоящ такъв и се е присмял даже - има видео на това в нета. За това, че службите не си мърдат пръста 55 мин, въпреки че са моглида реагират много, много по-бързо. За бездействието на полицията в самата зала?

151

Не

преди 1 месец

знам точно кой, дали украинци или друг, но ще си плати! Отговорът на РФ ще e жесток. Нека никой не се съмнява.

150

НЯМА СВЕЩИ...

преди 1 месец

Молете се на АЛЛАХА--- басмачите от ИДИЛ, няма да простят на никого от руските велможи на соца.

149

Ddd

преди 1 месец

Интересно защо Русия не скърби за хилядате войници, които загиват всеки ден на фронта. Явно пропагандата на пу.тя работи доста добре.

148

Анонимен

преди 1 месец

Ушанкиттее почнаха собствения си народ да гърмят. Обаче таджиките ще ги оправят, после Китай и да се свършва с това зло, наречено русия

147

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли че Столтенберг е бил премиер на Норвегия.

146

Анонимен

преди 1 месец

С призовки ще реагира

145

Ицо Хазара

преди 1 месец

До Анонимен, "Кървавия Кремъл" има враг - ЮДЕЙСКИЯ ЗАПАД и местните мародери.

144

Анонимен

преди 1 месец

Брайвик изби също много хора 160 и службите не са реагирали. Норвежкото правителство виновно ли е .

143

Буда нудиста

преди 1 месец

До Анонимен- ислямът е крипто-юдаизъм. Зеленски и Майдански знаят.

142

Анонимен

преди 1 месец

Може ИСЛЯМА да е извършител но той има поръчител по големия брат

141

G.I. Joe

преди 1 месец

Само не ми стана ясно как терористите стреляха и вилняха 1 час в залата и спец. частите не дойдоха и ги оставиха да избият 200 човека и дори ги оставиха да избягат след това? Ако беше в америка SWAT щяха да са там след 15мин. и да избият терористите на място. Явно руските спец части стоят зад атентата. Друго обяснение не виждам.

140

Анонимен

преди 1 месец

Още много гняв и скръб ще сполетят братята руснаци. И така ще бъде докато не осъзнаят най-после от къде идват и ще идват бедите им. Докато кремълският фашизоид се крие в бункера си, а праща на смърт стотици хиляди руснаци, ще има още много гняв и скръб. Фашизоидът отвори кутията на Пандора. Светът е настръхнал срещу кървавия режим в кремъл. Хорасан е само капка в морето.

139

Анонимен

преди 1 месец

Ами подскажете им от вашата медия как да реагират, оти сте мноо умни шопе.

138

Анонимен

преди 1 месец

В-са "Как ще реагира" да не би да предполага или изисква нов атентат? Какво всъщност иска този?!