42

Анонимен

преди 1 месец

До 40 не се връщай тук - остани в Сидни, да не си припарил в България

41

до Седни

преди 1 месец

Колко струва сиренето, Седни? Не ни пиши някакви тапотий а ходи да снимаш една купия под палма !!!

40

преди 1 месец

Хаха, факта че ти пиша от друг континент само по себе си доказва, че с твоя интелект на ниско изпълнителен бачкер с операциони системи и кодове, едва ли щях да живея в центъра на Сидни. И понеже работата ми е в непосредствена близост до материята, едва ли бих очаквал ниско изпълнителен бачкер панелистанец да знае как функционират юридическите отдели в компаниите, регулациите на пазарите, лостовете върху монопола, патентните изисквания т.н. Тия неща не съществуват в нивата на аутсорсинг бачкерите

39

Анонимен

преди 1 месец

Озвен ако не направят като в Дюн, не вицдам, как ще се получи.

38

Анонимен

преди 1 месец

"Минаваш граница без да се занимаваш с паспорти, визи, опашки, край на лични карти и т.н. а нашите *** ги забраняват..." - То това можеше да стане преду 30 години и няма нищо обшо с ИИ.

37

Хаха до 35

преди 1 месец

Кажи тогава, как ще го спират, като си толкова умен.

36

Анонимен

преди 1 месец

"Всяка една дума изговорена във ежедневието ни,ще бъде записвана,обработвана от ИИ" - Това не е след 15 години, това беше 2015-а, в маркетингова компаноя, която нма да споюена, щлто не ми се лежи в затвора. Лицево, жестомимики, колко сишно си тръскаш телефона, повишаване на телесна температура и кръвно, а последно се мъчухне да изнерваме мозъчна активност, като ги бяхме наредили, да хледат едни филмчета с некви ласки на главите. Накрая Google ни купи и койт откъде е с една торба пари.

35

преди 1 месец

Хаха мисленето не ти е от силните страни. То е някъде на ниските изпълнителни нива, както сам го каза операциони системи и сис *** бачкерство. С един коментар го доказа. Материята в репортажа за теб го брой друга вселена. Има си много механизми и лостове на много нива и все високи от които квартални разбирачи нито вдяват нито заяисят, а още по малко ги питат. Твоята каста е на изпалнител панелистанец и никой няма да седне да ти обеснява материя далеч от твоя бит и култура

34

Анонимен

преди 1 месец

К кка точно ще спрат лицевото, не му е ясно...

33

Хаха

преди 1 месец

Значи тия в ЕК са толкова изостанали и толкова ограничени че просто нямам думи.....как така ще регулираш изкуственият интелект като ти не знаеш нищо за него? От къде ще знаят те какво има инсталирано на една машина и какви данни се събират? Няма как да знаят освен ако нямат достъп до сорс кода на операционната система и всички инсталирани приложения. Отделно устройството може да играе роля само на приемник, събирач на данни и да изпраща към сървъри където е инсталиран AI.

32

Анонимен

преди 1 месец

Грешка на рептилите, това много би им помогнало за поробваме на човечеството, използва се в Китай.

31

Подгряват ви отново

преди 1 месец

ТОЙ рамена няма.В началото викат едно,а в последствие се отнемат правата едно по едно.След 10-15 години,непременно ще се наложи със закон лицевото разпознаване,и четенето на поведението.Всяка една дума изговорена във ежедневието ни,ще бъде записвана,обработвана от ИИ и по този начин ще се четат мислите в известна степен.Единствено шизоидите и психарите няма да ги лови ИИ,но единпът засечени,ще бъдат смачквани от системата на ИИ.Гонене от работа,и подбутвани за престъпления.

30

Анонимен

преди 1 месец

Значи трябва да забранят смартфоните, таблетите, лаптопите, и съвременните коли защото всички навсякъде имат инсталиран изкуствен интелект. Не е от сега от поне 10 години масово се събират тези данни. Всеки може да си прочете условията за ползване и ще види че тези неща са подробно описани. Microsoft още от 2006г започна да си играе с тези технологии. Другите малко по късно почнаха. Социалните мрежи и най големите им приходи са от продажбата на лични данни. Анализ на поведението потребителите.

29

Фед Красивия

преди 1 месец

По тая логика всички фотографи трябва да си върнат безогледалките щото изкуствения играе с лицето и предсказва действието.Айде ,връщайте парите :)

28

Анонимен

преди 1 месец

Ако искате да живеете пълноценен живот , правете обратното на всичко което казват от Европа .

27

Анонимен

преди 1 месец

Още една платена служба за хора на ГЕРБ.

26

Анонимен

преди 1 месец

Преди няколко седмици се беше приел закон според който всички нови коли от 25та натам, трябва да имат камера която да следи концентрацията на шофьорите и да дава сигнал, ако не гледат пътя. Сега забраняват следенето на поведението и биометричните данни. Какво остава, всяка кола да има оператор дето да гледа камери и натиска бутони ?!? Тия са изперколясали напълно.

25

Ахмет терориста

преди 1 месец

Ахмет терориста харесва това!

24

ЕС артисти

преди 1 месец

Майда иска да я изберат за още 5 г. и ще си клати краката. ЕС вече разрешиха еднополовите и смяна на пола но пък за ИИ не за да ги ииберат и покажат че нещо прават.

23

:-)

преди 1 месец

За да не могат да бъдат разпознати докторите и инженерите на Меркел като "практикуват".