44

Анонимен

преди 1 месец

Макарона е платил на мигранти от Франция за атентата

43

Да,да

преди 1 месец

Елате да видите как във Франция още мерише по кръговите движения на *** и слама.Те тоя мухлю *** не го искат франсетата,а той се прай на Наполеон.Обаче разликата с Наполеон е че той не Баби,а Наполеон млади пички.

42

Анонимен

преди 1 месец

Прозира намесата на френските и САЩ служби за атентата в Москва.Макрон имитира ,че и франция е засташена от трористи.

41

Алито от София

преди 1 месец

Малко трудно ще излъжат Путин кой е изпратил нападателите, не вярвам да са толкова луди, по време на война да нападнат Русия, а тези гаранция всичко са си признали, и щом Путин обвинява украйна, значи е истина че зеления наркоман ги изпратил, знам само че ще има доста неприятности за някой, и много ще страда, а този хомо президентка на черна Франция, до вчера искаше да воюва срещу Русия, а днес предлага сътрудничество, Путин не ги гризка тези на слабата жена макарон и леля му грозил куркудил

40

Анонимен

преди 1 месец

Да, бе.. Колкото предотвратиха атентата срещу шарли ебдо... Лъже за да изкара французките служби по добри от руските...

39

Анонимен

преди 1 месец

Макарона баболюб влезе в обяснителен режим . Да не е кузен за нещо ?

38

Анонимен

преди 1 месец

Абе не се занимавайте с Украйна, затъвайки в спиралата на агресията и глупостта, оправете си вашата държава първо! И всички държави от ЕС, трябва да помислят първо как тях си да оправят, че цените ви скочиха и много други проблеми имате! А заради Украйна, не си струва да си разваляте отношенията с Русия, от Украйна само нацизъм, рекет и неприятности, а от Русия търговия, евтин газ и печалби!

37

Анонимен

преди 1 месец

Сега се разбра с какво да го заплашили,за да прати войски и да се прави на Наполеон.Той по медиите не може да го каже в прав текст,но си се подразбира.

36

Анонимен

преди 1 месец

Мосю Макрон щял да подкрепя Путин в борбата срещу ИДИЛ! Не намекваше ли преди дни за военна намеса на страните от НАТО в Украйна,? Затова Путин ще има голям "респект " към запада и ще го върти на пръстите си.

35

Анонимен

преди 1 месец

Макарон май се оказва сега че е дядоЕбко, а не бабоЕбко. Още по-зле, отврат.

34

Колю

преди 1 месец

ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ НА МАКАРАНО ,АЗ ОТДАВТА НЕ ВЯРВАМ НА ЕВРОПА,САЩ,АНГЛИЯ И НА НАШИТЕ ПРОДАЖНИ МЕДИИ-ДЖУРНАЛИСТИ-КАК СПЯТ ВЕЧЕР ТЕЗИ ХОРА

33

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците вече не ви вярват за каквото и да е. Толкова точихте лиггги за Крим от 100 години, че сега сте загрижили за Украйна. Истината, че без колонии запада умира. Просто Русия има много ресурси, а вие опоскахте света, за да си живеете охолно. Ами яжте пасти...

32

Анонимен

преди 1 месец

С рашките и мечока малко трудно този ще се мери.:))

31

барабар Макарон

преди 1 месец

със мъжете! Даже си е взел мъжка жена!

30

Анонимен

преди 1 месец

САЩ: Имаме данни, че ИДИЛ подготвя атентат в Москва.Русия: Лъжи и заблуди на Запада.Атентат става.ИДИЛ: Ние го извършихме.Русия: Това е работа на Украйна.ИДИЛ: Не е Украйна. Ние го планирахме и осъществихме като акт срещу християните.Русия към САЩ: Защо не ни убедихте, като ни предупреждавахме. И все пак това е дело на Украйна.Русофилите в България: Западът е виновен. Украйна са терористи.ИДИЛ: Толкова труд хвърлихме, а друг обира лаврите.

29

Анонимен

преди 1 месец

Ама разликата е, че Французите ги спряха а рашляците се ОССССРАААААААААХААААААА

28

аналогия

преди 1 месец

Удавник - за сламка; Губещи американци - за ИДИЛ.

27

Анонимен

преди 1 месец

Никакви лъжи няма да ви спасят от боя, гущерчета. Как-то е известно "Москва не вярва на сълзи".

26

Христо Христов

преди 1 месец

Ти ком'пл'ексари да не видят от другите...

25

Анонимен

преди 1 месец

Естествено, че са ги предотвратили тия да не са като ония некадърници в Мордор